Abelines Gaard

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Abelines Gård - en lille vestjysk tidslomme

Når I træder indenfor på Abelines Gaard, træder I ind i tidslomme. Her er tiden skruet tilbage til livet ved Vesterhavet i starten af 1900-tallet. Tag jer tid til at gå på opdagelse i gårdens mange rum og se de mange alkover og stuer. Ved gården finder I også en gammel redningsstation, hvor I kan opleve historien om det vestjyske strandingsvæsen.

Oplevelser for hele familien

På Abelines Gaard er tempoet skruet ned, og der er tid til at være sammen. Her kan I som familie både bruge tiden på at udforske den gamle gård, men I kan også gå gode ture i området, se redningsstationen og lege nogle af de lege, børnene på Abelines Gaard måske også har leget. Onsdage i juli og august kan I tage med på redningsøvelse.

Mellem hav og fjord

Abelines Gaard ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og vandet har altid spillet en rolle i gårdens historie. Gårdens herre tjente blandt andet penge på fiskeri og jagt, og senere blev han også strandfoged og fik ansvaret for stranden, der hørte til gården. Men i starten af 1900-tallet var der ikke længere en herre i huset, Abeline var blevet enke og måtte passe gården og hendes fem børn selv. Abelines Gaard er derfor ikke kun historien om en af vestkysten bedst bevarede klitgårde, det er også historien om en stærk vestjysk kvinde.

15 % på dagsbilletter til Abelines Gård

Besøg www.abelinesgaard.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden: NH2024DAG15, ved køb af dagsbilletter online og få 15 % rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne for at de er gyldige. Børn og unge 0-17 år har gratis adgang på Abelines Gård. 


En del af Ringkøbing Fjord Museer


Abelines gård er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing, træd ind ad døren på Kaj Munks Præstegård og få det fulde overblik, fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!
Rabat på fordelskort købt online til Ringkøbing Fjord Museer Læs mere om de forskellige typer fordelskort og dine mange fordele på Ringkøbing Fjord Museers hjemmeside https://ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/. Benyt rabatkoden: NH2024KORT15, hvis du ønsker at købe fordelskort med 15 % rabat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev