Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Hygge Legeland

{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Magisk chip der giver adgang til leg

Med din nøgle til feriehuset til Die "hyggelige" Dänen får du også en magisk blå chip - den er især værdifuld for gæster med børn!

På den ene side åbner denne chip for rummet på kontoret til Die "hyggelige" Dänen, hvor du kan finde barnesenge og højstole, som du kan låne gratis. Den anden side af chippen åbner Hygge Legeland.

Tid til sjov og redskaber til leg

I Hygge Legeland er der et boldbassin samt mange andre sjove legeredskaber, som børnene kan balancere og klatre rundt på. De kan bygge med LEGO sten og klatre på en boulder væg i en lav højde. Den kæmpestore røde, komfortable sofa er mere beregnet til de voksne gæster.

 

Legelandet bare for dig!

Hygge Legeland er udelukkende reserveret til gæster hos Die "hyggelige" Dänen og ligger i centrum af Vejers, lige overfor den okkerfarvede bygning, der huser den søde og kalorierige butik "Dropskogeri & Iscafé".

Legelandet er især et dejligt udflugtssted, når vejret viser sig fra sin grå side.

Åbningstider

Hygge Legeland er åben dagligt fra kl. 9 til 17. Børn skal ledsages af en voksen. Et toilet og et omklædningsbord i det bagerste område supplerer dette gratis tilbud. Denne indendørs legeplads er et af de få steder i Vejers, hvor hunde ikke er tilladt. 

Legelandet i Vejers gør det muligt for børnefamilierne at tage en legepause fra gaden eller stranden. Der kan søges ly for sol eller regn imens børnene har det sjovt og kan lege på en anden måde end det er muligt hjemme i feriehuset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev