Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Aarrildsøvej 14

Feriehus 223 • Aarrildsøvej 14 • Vejers Sydøst

Op til 5 personer
{{facility.text}}

Idyllisk murstenshus med stråtag i naturskønne omgivelser med stor, lys tilbygning i cedertræ. Sommerhuset har gennemgået en totalrenovering i 2021 og fremstår helt nyt. Det er tydeligt at se, at der er blevet kræset for udsøgte træmaterialer og spændende indretning.  Dette sommerhus byder, med sine store panoramavinduer, på en unik oplevelse. God beliggenhed i en lomme med fantastisk udsigt over de fredet eng-arealer, omgivet af sandhjelme og nåletræer.

Huset er smagfuldt indrettet med stor entre, hvorfra der er adgang til 2 gode soveværelser, 1 værelse med en dobbeltseng (160 x 200 cm) og 1 værelse med en bred enkeltseng (120 x 200 cm) og en højere liggende køje. Lækkert, lyst badeværelse med gulvvarme, vask, bruser, wc og vaskemaskine. 

Husets opholdsrum er i åben forbindelse med entreen. Opholdsrummet er med loft til kip og synlige bjælker, som giver luft, lys og højt til loftet. Halvmur, der opdeler køkken-alrum og stuen, fremstår med en indbygget brændeovn mod stuen. Åbent køkken med indbygningsovn, induktions kogeplader, emhætte, køleskab (ekstra fryser forefindes i skuret) og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der adgang til skøn morgenterrasse. Spisepladsen er indrettet i et hyggehjørne ved halvmuren med faste bænke. Stuen er indrettet med sofahjørne med kig til brændeovnen, TV med stofa-programmer, trådløs internet. Fra stuens store facadevinduer, er der et skønt udkig udover den flotte natur. Her kan man med sikkerhed se rådyr og kronvildt krydse engen!

Fra entreen er der adgang til den nye tilbygning. Et stort lyst værelse med højt til loftet, beklædt med lærketræ, hvilket giver et dejligt indeklima og duft af træ. Værelset indeholder dobbeltseng (180 x 200 cm), et skrivebord, lænestol til fordybelse og store panoramavinduer, hvor udsigten til den pragtfulde natur omkring huset kan nydes. Ydermere er der adgang til en syd-vestvendt træterrasse.

Der er adgang til sauna og udendørsbruser, samt Weber gasgrill.

 Sommerhuset emmer af nordisk og naturlig stemning. Der er fokus på lys, udsyn og enkelthed, hvilket giver en helt speciel atmosfære.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.