Last Minute sommerhuse ved Vejers Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Find dit næste Last Minute sommerhus ved Vejers Strand lige her!

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud på en spontan ferie ved Danmarks dejlige Vestkyst, så er du kommet til den rigtige side. Her kan du finde sommerhuse til favorable priser i Vejers og er du heldig, er det måske dit drømmehus, der ligger og venter på dig til en fremragende pris! 

Vi har samlet alle vores Last Minute feriehuse her, så du kan dykke ned i dem og finde det hus, der taler til lige præcis dig.

Se alle vores gode Last Minute-tilbud
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferie ved det salte hav

En spontan ferie ved Vesterhavet fylder dine depoter godt op med overskud, perspektiv og nyt gå-på-mod.

Den friske vind, den salte duft, det rene havblik. Det er godt for krop og sjæl. Vores ferieområder ligger alle godt placeret i forhold til at få en fantastisk ferie ved det temperamentsfulde og evigt foranderlige Vesterhav, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opleve og kaste dig ud i af aktiviteter, når ferien går til den vestligste del af det Danske land. 

Fordele ved Last Minute

Der er mange fordele forbundet med et Last Minute hus - hvis du ikke er overbevist endnu, så læs med her:

- At planlægge sin ferie lige inden ankomsten, gør det muligt at planlægge ferien efter vejret. Er du fx bidt af windsurfing, så kan det være relevant at gå efter nogle dage med meget vind. Omvendt er en strandferie ikke det sjoveste i silende regn i en uge. Din ferie bliver altså mindre tilfældig end ellers. 

- Din ferie kan som regel blive længere eller med flere goder til den samme pris. Når feriehuset falder i pris, vil der som regel være plads i budgettet til enten at booke flere dage eller måske bruge overskuddet til at spise lækker mad og besøge flere attraktioner. 

- Slutteligt så er der gode penge at spare på et Last Minute hus - det er da svært at sige nej til?

Hvad skal du lave på din spontane ferie?

Området omkring Vejers Strand er helt fantastisk set i forhold til aktiviteter og oplevelser! Naturen indbyder til alt fra vandsport til afslapning og alt der i mellem. Det kræver ingen forudbestilling eller booking at bruge naturen og dens glæder, så det skal ikke holde jer tilbage fra at være spontane. 

Vesterhavet er elsket for dets smukke ydre og iltre temperament. For vandsportsentusiaster og livsnydere, der sætter pris på et foranderligt udtryk, er Vesterhavet intet mindre end perfekt. Windsurfing, SUP, surfing og andre former for vandsport er støt steget i popularitet, og der er ikke noget at sige til, at mange valfarter mod vores smukke vestkyst for at udfordre sig selv og få en stor oplevelse. 

For børnefamilier er de brede, hvide sandstrande et slaraffenland på både solrige sommerdage og de lidt koldere og forblæste dage. Der mange muligheder for at nyde stranden i efterårs- og vintermånederne, hvor du blandt andet kan samle rav, flyve med drage, fiske direkte fra kysten eller bare blive blæst igennem på en lang, nærede gåtur. 

Området ved Vejers Strand og Blåvand er også kendt for deres bunkere, der fortæller en sørgelig men vigtig del af verdenshistorien. Besøger du Tirpitz museet, så kan du komme helt tæt på historiens vingesus og dykke længere ned i historien set fra forskellige perspektiver. Du får også fortalt en mere generel historie om livet ved Vestkysten. I juni måned 2022 åbnede FLUGT museet, der fortæller krigsflygtningenes historie. Begge museer er tegnet af den danske arkitektstue BIG og ligger kun et stenkast fra Vejers Strand. 

Trækker du lidt væk fra vandet kan du blandt andet nyde skovens konge, kronhjorten, i reservatet ved Oksbøl, hvor store rudler huserer. Pas på de store dyr, når de er i brunst. Skovene omkring Vejers Strand er de sande skatkamre i sensommeren og det tidlige efterår, hvor du kan samle svampe og bær til din mad. Vær godt forberedt, hvis du giver dig i kast med at samle svampe til madlavningen. 

Se flere oplevelser lige her!

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev