Jul og nytår i Vejers Strand

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hold en mindeværdig jul i et sommerhus ved Vejers Strand

Skal julen være ekstra hyggelig i år? Hvorfor så ikke holde jul i et dejligt sommerhus! Ved at booke et sommerhus i Vejers Strand kan du sætte de perfekte rammer for en skøn juleaften med ro, nærvær og ikke mindst julestemning i fokus. Selvom julen er en dejlig tid, kan den nemlig til tider føles en smule kaotisk – især hvis juleaften skal afholdes i eget hjem! Julegaverne fylder i stuen, hvor der i forvejen er trængt med plads, børnene er utålmodige af spænding, julemaden er en kæmpe opgave i sig selv, og lige om lidt kommer gæsterne!

Ved at holde jul i et sommerhus kan I slippe for meget af julens stress og jag. Her kan I samle hele familien i et hyggeligt sommerhus, hvor der er godt med plads til alle. I kan eksempelvis lade julefreden sænke sig i et af vores skønne luksus sommerhuse med pool og aktivitetsrum. Her kan børnene nemlig fordrive den lange ventetid op til juleaften med en svømmetur i indendørspoolen eller med leg i aktivitetsrummet.

På de mørke decemberaftener kan I rykke tæt sammen i sofaen med varm kakao og masser af julegodter. Her kan I nyde julehyggen og slappe af, imens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Hos Die Hyggelige Dänen finder du et stort udvalg af hyggelige sommerhuse, og du kan med garanti finde det perfekte sommerhus til lige netop jeres jul.

Find dit sommerhus til jul eller nytår her!
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Eventyrlig jul i det vestjyske

Skal I holde jul i et sommerhus, er Vejers Strand og Vestjylland den perfekte destination. I det vestjyske er der nemlig mange muligheder for hyggelige juleaktiviteter i tiden op til jul. Uanset om I ønsker at holde juleaften i et sommerhus eller blot vil på en lille juleferie i december, så er I garanteret ultimativ julehygge i Vestjylland.

Eksempelvis kan I lægge vejen forbi Peters Jul i Ribe, der ligger kun en lille times kørsel fra Vejers Strand. Her kan I opleve fantastisk julestemning alle adventsweekender op til jul. Den klassiske julefortælling om Peters Jul menes at være inspireret af julen i Ribe. Derfor forvandles Ribe i december til en hyggelig juleby anno 1850’erne, hvor man kan opleve musik, julemarkeder og hyggelige aktiviteter for hele familien. Læs mere om Peters jul i Ribe her.

Esbjerg er også et besøg værd, når I skal holde jul eller juleferie ved Vejers Strand. Her kan I opleve hyggelig julestemning og smuk julebelysning, når I besøger Torvet og gågaden i Esbjerg. Få klaret de sidste julegaveindkøb imens I nyder den hyggelige stemning, besøger julebyen på Torvet og tager en tur på den populære skøjtebane. Du kan læse mere om julebyen i Esbjerg her.

Skal I holde juleaften i et sommerhus, kan I også give jer selv den autentiske oplevelse at fælde jeres eget juletræ! Små 30 min. Kørsel fra Vejers Strand finder I Outrup, hvor der i ugerne 49-52 er mulighed for selvhugst af juletræer. Tag på en hyggelig juletur til Outrup med familien, hvor i sammen kan vælge og fælde det perfekte juletræ.

Nytår i sommerhus

Hold nytår i et sommerhus og spring ind i det nye år omringet af venner og familie. Her er I sikret en dejlig aften, med plads til lige netop den nytårsaften I ønsker. Uanset om I foretrækker en stille og rolig nytårsaften, eller om I planlægger den helt store nytårsfest, så kan et sommerhus ved Vejers Strand sætte de perfekte rammer for årets sidste aften.

Her kan I mødes og i fællesskab pynte sommerhuset op til aftenens festligheder. I kan også tage på en hyggelig gåtur i den vestjyske natur og nyde årets sidste dag i smukke omgivelser. Når dagen er gået på hæld, og nytårsaften for alvor går i gang, kan I sætte jer til bords og nyde en fantastisk aften sammen. Nytårsaften i et sommerhus er den oplagte mulighed for jer, der ønsker at samles alle vennerne eller hele familien til en hyggelig og ikke mindst mindeværdig aften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev