Dine fordele

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Dine fordele hos die "hyggelige" Dänen

Din sommerhusferie i Vejers handler nok allermest om hygge, afslapning og tid med hinanden. Men hvis du ønsker at krydre din sommerhusferie med særlige oplevelser, har vi samlet en række særlige tilbud og rabatter, som du kan benytte, når du har booket et feriehus hos Die Hyggelige Dänen.

20 % rabat på dagsbilletter til Varde Museerne

Arkitektur, kultur og historie går op i en højere enhed, når du besøger verdensklassemuseerne Tirpitz i Blåvand eller FLUGT i Oksbøl. Begge museer har vundet en række priser for deres udstillinger og arkitektur, og er helt sikkert et besøg værd. Men derudover tilbyder Varde Museerne også en række andre ”skjulte diamanter”, hvor du kan møde både kunst, kultur og spændende fortællinger.

Se hvilke andre museer Varde Museerne også kan tilbyde her.

15 % rabat på entrebilletter til Ringkøbing Fjord Museerne

Ringkøbing Fjord Museerne gør historien levende på de 10 museer og attraktioner ved Ringkøbing Fjord. Læs mere om hvilke museer og attraktioner her.

Køb billetter online med rabatkoden NH2024DAG15.

Outrup Golf klub

Ønsker du at holde sommerhusferie med golf så har vi et tilbud til dig. Outrup Golfklub tilbyder en flot 9-hullers naturbane i den vestjyske natur kun 20 km. Fra Vejers. Banen henvender sig til alle slags spillere, så uanset om du er nybegynder eller øvet,- er der helt sikkert noget for dig.

Når du booker et sommerhus hos Die Hyggelige Dänen i Vejers, får du gratis adgang til Green Fee. Henvend dig i receptionen, som kan booke for dig.

15 % rabat på dagsbilletter til Legoland Billund

Legoland Billund er helt sikkert et must see for børn og barnlige sjæle. Du kan køre til LEGOLAND Billund fra Vejers på cirka en time, men så er der også fornøjelser og forlystelser til en hel dag.

Som gæst hos Die Hyggelige Dänen kan du komme i LEGOLAND med rabat. Køb billetter på dette link.

10% på kurser hos Sæberiget

Som gæst hos Die "hyggelige" Dänen får du 10% rabat på kurser hos Sæberiget.

Billetter bookes på her.

Rabatten fratrækkes tilmeldingsgebyret og materialeforbruget, og opnås ved at fremvise nøglering eller anden lejedokumentation fra bureauet.

 

Geninvestering i Vejers

Når du booker et sommerhus i Vejers hos Die Hyggelige Dänen er du med til at geninvestere i lokalområdet. Die Hyggelige Dänen er et lokalt familieejet bureau, der tager ansvar for området og geninvesterer dele af overskuddet i lokalområdet.

Vi har eksempelvis finansieret og bygget den store legeplads i Vejers By, Krondyrene ved indkørslen til Vejers og alle gratis hundeposer, der distribueres rundt omkring i Vejers. Derudover har vi bygget både Minigolf pladsen, røgeriet, Bagerhuset og Dropskogeriet, for at sikre at der er så meget alsidighed i byen som muligt. Vi gør det fordi vi elsker Vejers og vi vil gøre vores til at området forbliver attraktiv nu og i fremtiden.

Plant et træ for hver booking

Die Hyggelige Dänen har indgået et samarbejde med Growing Trees Network Foundation, hvor vi donerer 19 kr. for hver booking til at plante et træ. Træerne skal plantes i en lokal biodivers skov, og vi samarbejder med Varde Kommune om at finde det rigtige sted i lokalområdet. Vi mener at vi som virksomhed har et ansvar for at passe på vores klode, og vi vil sikre at biodiversiteten forbedres til gavn for fremtidens generationer.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!