Book sommerhus i Blåvand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Blåvand byder på ferie ved vandet med manér

Ved Blåvand Strand kan du bo i det mest idylliske hus og få dejlige ferieminder fra Vesterhavet med hjem.

 

Blåvand - en hyggelig ferieby

Blåvand har masser at byde på, når det kommer til familieferie. På stranden kan der brændes krudt af både i sandet og i vandet.

Frokosten kan indtages på ét af de gode spisesteder i byen. Og hvis du allerede har hygget dig med spil i feriehuset og har lyst til en aktivitet ude af huset, kan du prøve kræfter med minigolf på den gode bane hos West Coast Minigolf. Som afslutning kan du passende slutte af med en is ved ét af Blåvands mange issteder: Ishytten, Sandkassen eller hos Blåvand Bolsjer.

Book sommerhus i Blåvand
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Masser af natur i Blåvand

I Blåvand finder du en hundeskov, hvor din hund kan komme til at løbe omkring og få brugt en masse energi i stimulerende omgivelser. Der er også en skovlegeplads, hvor børn og voksne kan rende rundt og have det sjovt. Ved Blåvand kan du holde en ferie, hvor naturen danner skønne rammer, som blot skal fyldes ud med hygge, samvær og feriestemning.

Blåvand Strand - børnevenlig strand

Du kan roligt pakke hele familien i bilen og køre mod Blåvand. I Blåvand er der en børnevenlig strand, hvor der er styr på sagerne. Nordstranden har det blå badeflag, som indikerer, om det er en god idé at bade den pågældende dag. Stranden ligger lækkert i læ af Horns Rev. Længere sydpå, på Sydstranden ved Hvidbjerg Strand, er der i løbet af sommeren et aktivt redningstårn, som øger sikkerheden ved stranden. For de der gerne vil tage en dukkert hurtigt og effektivt, fremfor at plaske i vandkanten, er der en dejlig badebro. Den ligger også ved Hvidbjerg Strand.

Husk at Blåvand er beliggende meget smukt med rigtig meget kystlinje. Der er derfor masser af strand at vælge imellem. Tjek derfor forskellige områder ved stranden ud, hvis du ønsker lidt variation: Sydstranden, nordstranden, Høje Knolde og Skallingen. Vælg et feriehus tæt på stranden for at sikre familien let adgang til badeture flere gange dagligt. 

Feriehus ved Blåvand fyldt med idyl og charme

Die "hyggelige" Dänen udlejer et fantastisk, stråtækt sommerhus med kæmpe terrasse og dejlig skyggefuld carport. Huset har køkkenalrum, sauna og der er god plads til 6 personer. Fra huset er der kun 250 meter ned til det skønne hav. Du kommer til at bo tæt ved stranden, men også meget tæt på by, butikker og restauranter. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at holde ferie med din base nær én af Danmarks allerbedste feriedestinationer. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev