Vejret i Vejers Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Alle årstider er dejlige ved Vejers Strand

Mange søger mod området, når vejret er lunt og aftenerne lange og lyse, men der ses en større og større efterspørgsel på feriehuse i de koldere måneder også. Når luften bliver frisk, og kinderne ikke kan undgå at få en sund, rød kulør, så ved man at efteråret er kommet til Vejers Strand. På dette tidspunkt åbner skoven sig op som et rent skatkammer af lækre råvarer som bær og svampe, som I kan plukke og tage med hjem i sommerhuset og tilberede sammen. Det er også muligt at deltage i en guidet svampetur, hvor I får viden om, hvilke svampe det er muligt at spise, og hvilke man skal holde sig langt fra.

Følg med via webcam!

Hold godt øje med vores webcams så du kan se, om vejret passer til en god tur i skoven, eller om I skal købe varm kakao og nyde en stille stund under dynerne i sofaen hjemme i sommerhuset.

Gå live!

Når vi taler om det danske ferieland, så falder snakken uden tvivl på den helt særlige og vidunderlige danske sommer. De hvide sandstrande er hjem for mange glade badegæster, og ishusene er godt besøgte. Aftenerne går med lange snakke på terrassen, mens grillen stille ulmer efter at have stegt pølser i lange baner. Der er intet så dejligt som sommer i Danmark, og når den skal tilbringes i Vejers, så er du godt på vej til en ferie, som du aldrig vil glemme. I løbet af forsommeren og i ugerne op til ferietid kan du holde øje med webcamet, som kan give dig en idé om, hvorvidt jordbærerne er regnet væk, eller om sommeren er eksemplarisk. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev