Lej et hyggeligt sommerhus i vinterferien

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Vinterferie i Vejers

Vejers er – hvis vi selv skal sige det – det skønneste område at holde ferie i på alle tidspunkter på året, bestemt også om vinteren. Den rå og vilde vestjyske natur med den susende vind, havets brusen og de åbne vidder gør en simpel gåtur til en fantastisk oplevelse med en masse nye indtryk og en helt speciel og ubeskrivelig følelse af at være underlagt naturen og dens kræfter. Det kan være en fantastisk oplevelse, der samtidig giver et helt nyt syn på verden.

Herunder har vi samlet et par af de mest stillede spørgsmål omkring vinterferie i Vejers.

Værd at vide

Er der ledige sommerhuse i Vejers i vinterferien?

Det kan du tro! Vi har et stort udvalg af ledige sommerhuse i alle prisklasser og størrelser, så du altid kan vælge lige det hus, der opfylder alle dine behov; om det er et sommerhus med pool, et stort sommerhus med plads til hele familien samt venner, eller måske et sommerhus med hund tilladt.

Hvad koster et sommerhus i Vejers i vinterferien?

I Vejers tilbyder vi altid sommerhuse i forskellige prisklasser og til forskellige behov. Når det er sagt, så er vinterferien jo altid en dejlig periode med fordelagtige priser på sommerhusene.

Tjek vores udvalg af sommerhuse samt priser.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.
Hvad kan jeg lave på min vinterferie i Vejers?

Naturen i og omkring Vejers Strand er altid utrolig smuk, men især om vinteren er det vestjyske landskab noget helt specielt! Det kan næsten virke helt terapeutisk at gå rundt i det det vidtstrakte klitlandskab med en skyfri himmel foroven, og idylliske natur så langt øjet rækker. Hvis I er heldige, kan det være, at I får lov til at opleve kronvildt! Området ved Vejers har nemlig en af landets største bestande af kronvildt. Om vinteren er de smukke dyr oftest at finde i nåleskove, som I kan finde både syd og vest for Vejers.

Vinteren er desuden også højsæson for rav og ravfund ved stranden. Det kolde hav medfører nemlig, at mere rav end normalt skyller op på stranden. Derfor kan I med fordel tage på nogle lange gåture ved Vesterhavet, hvor I både kan nyde den dejlige natur og samtidig gå på jagt efter havets guld.

Indbyder vejret ikke lige til udendørs aktiviteter, så kan du også altid benytte lejligheden til at besøge et af de mange indendørs kulturtilbud i området. Tag for eksempel en tur på det helt nye museum FLUGT i Oksbøl, der fortæller personlige historier fra flygtninge til alle tider. Og er du mere interesseret i Danmark under 2. Verdenskrig, så er bunkermuseet Tirpitz, bestemt altid et besøg værd. Her er der i en gammel tysk bunker fra krigen blevet indrettet et museum, der fortæller om den rolle, området spillede for den tyske besættelsesmagt i krigen mod de allierede styrker.

Hvilke indkøbsmuligheder er der i Vejers i vinterferien?

Min Købmand, Vejers Havvej 68b, 6853 Vejers Strand:
Alle dage 7.30 – 18.00

Spar Vejers, Vejers Havvej 7, 6853 Vejers Strand:
Man.-tors. 9.30 – 17.30
Fre. 9.30 – 19.00
Lør. 9.30 – 12.00
Søn. LUKKET

Der tages forbehold for ændringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev