Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Lej et hyggeligt sommerhus i vinterferien

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag en tur i sommerhus i vinterferien

Vinterferie er lig med hygge, afslapning og ikke mindst samvær med familien. Skal vinterferien være ekstra hyggelig i år, kan du med fordel booke et skønt sommerhus ved Vejers Strand. Her kan du og familien nyde en dejlig uge i naturskønne omgivelse, hvor I rigtigt kan komme ned i gear og slappe af. En tur i sommerhus kan nemlig sætte de helt rette rammer for en skøn vinterferie. Her kan I gå lange ture i den smukke natur eller rykke sammen foran pejsen i sommerhuset med varm kakao og masser af hygge. I og omkring Vejers Strand er der desuden også masser af muligheder for skønne oplevelser og aktiviteter til jeres vinterferie. Eksempelvis kan børnene give den gas i Die hyggelige Dänens indendørs legeland, som kun er forbeholdt vores sommerhusgæster. I kan også tage på en hyggelig dagstur til den større by Esbjerg. Her kan I blandt andet lægge vejen forbi Esbjerg Kunstmuseum eller besøge Svømmestadion Danmark, der er landets største vandland.

Uanset om I er til indendørs hygge, gode oplevelser eller smuk natur, så er et sommerhus ved Vejers Strand den perfekte destination til jeres vinterferie!

Find dit sommerhus til vinterferien her!
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Find det perfekte sommerhus til vinterferien

Hos os finder I et stort udvalg af skønne sommerhuse, og I kan med garanti finde det perfekte sommerhus til lige netop jeres vinterferie! Skal der være masser af plads til indendørs sjov og leg, kan I eksempelvis booke et sommerhus med indendørs pool eller aktivitetsrum. Her kan hele familien hygge sig med vandleg i poolen, imens flere timer kan tilbringes i aktivitetsrummet, hvor I kan udfordre hinanden i bordtennis, bodfodbold eller dart.
Skal vinterferien byde på lidt ekstra luksus, kan I booke et sommerhus med spa og sauna, hvor man rigtigt kan læne sig tilbage og slappe af. På de mørke vinteraftener er det oplagt med en brændeovn i sommerhuset, hvor hele familien kan samles efter en dejlig dag. Her kan I nyde hinandens selskab, imens dagens oplevelser bliver drøftet, og morgendagens aktiviteter planlægges.

Her kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af skønne sommerhuse og finde det helt perfekte sommerhus til din vinterferie.

Oplev det vestjyske vinterlandskab

Naturen i og omkring Vejers Strand er altid utrolig smuk, men især om vinteren er det vestjyske landskab noget helt specielt! Det kan næsten virke helt terapeutisk at gå rundt i det snebeklædte vinterlandskab med en skyfri himmel foroven, og idylliske natur så langt øjet rækker. Hvis I er heldige, kan det være, at I får lov til at opleve kronvildt! Området ved Vejers har nemlig en af landets største bestande af kronvildt. Om vinteren er de smukke dyr oftest at finde i nåleskove, som I kan finde både syd og vest for Vejers. Du kan læse mere om kronvildt omkring Vejers lige her.
Vinteren er desuden også højsæson for rav og ravfund ved stranden. Det kolde hav medfører nemlig, at mere rav end normalt skylder op på stranden. Derfor kan I med fordel tage på nogle lange gåture ved Vesterhavet, hvor I både kan nyde den dejlige natur og samtidig gå på jagt efter havets guld.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev