Feriehusene ved Vejers Strand - et sandt paradis for sommerhusgæster

Hold ferie i et af de smukkeste områder i Danmark. Vestjylland og Vejers Strand er lig kilometervis af hvide sandstrande, sandede klitter, friske skove, enestående natur og helt fantastiske feriehuse. Alt dette tilsammen gør Vejers til det perfekte sted at tage på sommerhusferie.

Glem alt om hverdagen - lej et feriehus ved Vejers Strand

Kombinationen af stilhed, utæmmet natur og nogle af Europas reneste og bedste badestrande giver dig helt optimale omstændigheder for at koble helt af og glemme alt om hverdagenes stress.

Natur og sandstrande lige uden for døren

Du kommer til at bo helt tæt på naturen og lige uden for din dør, er der rig mulighed for at gå på opdagelse og spotte dyreliv eller samle svampe.
De smukke, endeløse sandstrande ligger en kort gåtur væk og lægger op til 100 % afslapning og afkobling i solens varme stråler - både med og uden badetøj. Er børnene eller børnebørnene med, kan de nemt holde sig optaget med at bygge sandslotte eller at fange småfisk og rejer i vandkanten.

Indendørs aktiviteter og Vejers by

Hvis vejret skulle gå hen og blive en smule gråt, er der heldigvis masser af indendørs tilbud. Hos Vejers Dropskogeri kan du se, hvordan bolsjer bliver fremstillet på klassisk vis, og på Blåvand Museum og Blåvand Egnsmuseum kan du lære om egnens historie. Selve Vejers by skal også opleves. Den er indbegrebet af dansk hygge og har alt fra restauranter og hverdagsbutikker til kunstgallerier og ikke mindst et gammeldags lysstøberi.

Få mere at vide om Vejers Strand feriehuse og dine feriemuligheder

Lige bag klitterne åbner den storslåede vestjyske natur sig og giver dig og hele familien et væld af muligheder for at opleve Langsø og Kærgaard Plantage til fods, på cykel eller på hesteryg. Gå på opdagelse her på siden hvor du finder alt det, du har brug for at vide om Vejers Strand og det omkringliggende område. 

Du kan nemt booke et feriehus online eller ringe til os på: 75 27 71 83. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og til at hjælpe dig med at booke din næste ferie ved Vejers Strand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev