Sommerferie i sommerhus ved Vesterhavet

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lej et sommerhus til sommerferien


Hvor skal du holde sommerferie i år? Sæt kursen mod Vejers Strand og tilbring din sommerferie i et skønt sommerhus, hvor du kan slappe af og nyde den danske sommer til fulde.

Selvom man sagtens kan nyde sommeren i eget hjem, er der noget helt specielt ved at tilbringe ferien i et sommerhus. Her kommer du nemlig i helt andre omgivelser, hvilket giver dig mulighed for rigtigt at koble af og nyde din velfortjente ferie med familien. Herfra kan I også tage ud og opleve det danske sommerland, eller blive hjemme til et par hyggelige dage i sommerhuset. På de lune sommeraftener kan I rigtig forkæle jer selv med et glas rosé på terrassen efter en dejlig dag med gode oplevelser.

Ved at leje et sommerhus til jeres sommerferie skaber I de perfekte rammer for en skøn ferie og ikke mindst nogle uforglemmelige ferieminder.

Find dit sommerhus til ferien her!
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerferie ved Vejers Strand

Vejers er en hyggelig badeby ved Vesterhavet og er et meget populært ferieområde – og med god grund! Her finder du nemlig både smuk natur, dejlige badestrande, lækre spisesteder og et hyggeligt byliv.

Især Vejers Strand er med sit fine og hvide sand den oplagte destination på de varme sommerdage. Her kan du slappe af med en god bog i hånden eller tage en afkølende dukkert i bølgen blå. Her kan børn også nemt få tiden til at gå med masser af badning og leg på stranden. På den sydlige del af stranden er bilkørsel desuden tilladt, imens den nordlige del af stranden er forbeholdt fodgængere og cyklister. Om aftenen er det muligt at opleve den smukkeste solnedgang over Vesterhavet, hvilket må siges at være den perfekte afslutning på en dejlig sommerdag.

Bylivet i Vejers emmer også af idyl og sommerferiestemning. Her finder I både dagligvarebutikker, et kunstgalleri, dropskogeri, lysstøberi og en række små specialbutikker, som I kan gå på opdagelse i. Vejers byder desuden også på en række restauranten og caféer, hvor I kan nyde et lækkert måltid mad, når sulten melder sig.

Naturen i og omkring Vejers Strand er også noget helt specielt. Her kan man virkelig opleve den unikke vestjyske natur og blive betaget af de store klitter, plantager, skove og ikke mindst de smukke hedelandskaber.

Vejers Strand er en sand ferieperle og den oplagte destination for din sommerferie. Her kan du se vores store udvalg af sommerhuse i Vejers Strand.

Sommerferieaktiviteter i Vejers Strand og Vestjylland

I Vejers Strand og resten af Vestjylland finder du masser af sjove og spændende aktiviteter til jeres sommerferie. Når du holder sommerferie i det vestjyske, har du altså rig mulighed for at få nogle gode oplevelser med familien, og I får med garanti nogle skønne ferieminder med hjem i bagagen.

Sommerferieaktiviteter i den vestjyske natur

Naturen omkring Vejers Strand og i resten af Vestjylland er noget ganske særlig. Er I klar på en aktiv ferie, kan I tage på cykel- eller vandreture i områderne omkring Vejers Strand. Her kan I opleve den vestjyske natur på nært hold, imens I samtidig får noget motion og nogle kilometer i benene. Er I ikke til aktiv ferie, findes der naturligvis også andre måder, hvorpå I kan opleve naturen. Kun 5 km Fra Vejers Strand finder I eksempelvis Grærup fiskesø. Her kan I tage på en hyggelig fisketur, nyde naturen og stilheden i området.

Ca. en halv times kørsel fra Vejers Strand finder I desuden Blåvand Fyr. Her kan I gå de 170 trin op i fyret, hvorfra I kan opleve den smukkeste udsigt udover landskabet og ikke mindst Vesterhavet.

Spændende kultur

Ønsker I at tilføre jeres sommerferie nogle kulturelle indslag, er der mange muligheder for spændende kulturoplevelser i Vestjylland. I kan eksempelvis besøge Tirpitz museet i Blåvand, der er bygget op omkring den historiske Tirpitz-bunker fra 2.verdenskrig. Her kan I blandt andet opleve historier fra krigen, fortællinger om vestkysten og ikke mindst en enestående ravudstilling. På Tirpitz-museet er der altså mulighed for en god oplevelse med både kultur og historie i fokus. En lille times kørsel fra Vejers Strand finder I Ribe Vikingecenter. Her kan I tage på en rejse tilbage i tiden, komme helt tæt på vikingerne og I kan endda selv prøve livet som viking! Hos Ribe Vikingecenter vil I med garanti få en både sjov og lærerig oplevelse.
Også Esbjerg Kunstmuseum er et oplagt besøgsmål, hvis man gerne vil have nogle kulturelle oplevelser i sommerferien. Her kan I blandt andet opleve forskellige kunstudstillinger og interaktive eksperimenter. Esbjerg Kunstmuseum er desuden en oplevelse for både børn og voksne. Museet ønsker nemlig at skabe æstetiske oplevelser for alle deres gæster – også børn!

Sjov og leg for hele familien

I det jyske er der mange sjove og fede aktiviteter, som I kan opleve i jeres sommerferie. I kan eksempelvis tage på en dagstur til Billund, hvor I kan besøge Legoland. Legoland er bestående af intet mindre end 45 millioner legoklodser og er en forlystelsespark, hvor hele familien kan være med. Her finder I nemlig forlystelser for både store og små, imens Miniland imponerer med sine mange berømte bygningsværker – bygget i Lego vel at mærke. Med et besøg i Legoland er I garanteret en dag fyldt med sjov og gode oplevelser.
Er I kun voksne og større børn på ferien, er Surf n Fly i Esbjerg og Blåvand en oplagt sommerferieaktivitet. Her kan I prøve kræfter med surf, sup, kitesurfing og andre fede vandsportsaktivitet. Surf n Fly er den perfekte aktivitet, for jer der er klar på action og en fed oplevelse i jeres sommerferie.  
I Oksbøl, tæt på Vejers Strand, finder I desuden JungleFun klatrepark. JungleFun er en indendørs klatrepark med sjove oplevelser for hele familien. Her finder I nemlig klatrebaner for både voksne og børn. Voksne kan give sig i kast med de vildere klatrebaner, imens de mindste kan give den gas på de nemme baner. Er I ikke vilde med højder, er det også muligt at tage et sjovt spil minigolf i klatreparken. Børn i alderen 4-9 år skal desuden klatre i selskab med en voksen.

Lej det perfekte sommerhus til din sommerferie

Hos Die hyggelige Dänen finder du et stort udvalg af skønne sommerhuse ved Vejers Strand. Uanset om du foretrækker et luksussommerhus med pool eller et hyggeligt lille sommerhus i klitterne, kan du finde det rette sommerhus til din ferie hos os.

Her kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af sommerhuse og booke din sommerferie.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev