Vejers Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Vejers Strand er fyldt til bristepunktet med dejlige sommerhuse og skønne oplevelser!

Hvis du gerne vil holde en sommerhusferie, hvor du ikke blot kommer efter afslapningen i sommerhuset men også for omgivelserne, så er Vejers Strand stedet for dig. Her finder du både en hyggelig by, vild natur, smukke klitter, smukke sandstrande og selvfølgelig det vilde og vidunderlige Vesterhav. 

Vejers Strand og det omkringliggende område

Sommerhusene ved Vejers Strand ligger helt ned til vandet og strækker sig til de yderste klitrækker. Lige bag klitterne åbner den storslåede vestjyske natur sig og giver dig og hele familien et væld af muligheder for at opleve Langsø og Kærgaard Plantage til fods, på cykel eller på hesteryg. Selve Vejers by skal også opleves. Den hyggelige by har alt fra restauranter og hverdagsbutikker til kunstgallerier og ikke mindst et gammeldags bolsjekogeri og et klassisk lysstøberi.

Book din næste sommerhusferie ved Vejers Strand
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Seværdigheder og aktiviteter i området omkring Vejers Strand

Vejers Strand og det omkringliggende område byder selvfølgelig på masser af udendørs oplevelser. Naturen i sig selv er en stor oplevelse, og det er helt oplagt at tage en vandre-, cykel-, eller ridetur langs en af de afmærkede naturstier. Fra fyret ved Blåvandshuk er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet, hvor der også er rig mulighed for at udforske de mange betonbunkers fra 2. Verdenskrig.

Vejers Strand er også meget populær bland lystfiskere, der enten fisker direkte fra kysten eller tager til ferskvandssøen Grærup Fiskesø, der ligger få kilometer fra stranden.

Indendørsaktiviteter er der også mange af. Hos Vejers Dropskogeri kan du se, hvordan bolsjer bliver fremstillet på klassisk vis. På Blåvand Museum og Blåvand Egnsmuseum kan du lære om egnens historie og blive klogere på, hvordan udviklingen har været gennem tiden.

Du kan også tage familien med på en dagstur til Fanø, Legoland eller Løveparken i Giveskud. Kort sagt byder Vejers Strand på store ferieoplevelser hele året rundt!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev