Lej et skønt sommerhus i din efterårsferie

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Skab minder i din efterårsferie i et sommerhus

Efterårsferien er en af de mest hyggelige ferier vi har. Vejret er som regel til, at vi rykker sammen indenfor med familien, og har vores fokus på afslapning og samvær. Vil I rykke ekstra tæt i år, så kan en genvej til dette være, at I booker et dejligt sommerhus ved Vejers Strand. Vejers Strand er et af de mest naturskønne sommerhusområder, og der er derfor garanti for mindeværdige gåture langs vestkysten. Når I kommer hjem kan I rykke sammen foran pejsen, og om det sker med en kop varm kakao eller et brætspil er ligegyldigt, hyggen er sikret uanset. I og omkring Vejers finder I desuden en lang række aktiviteter, som I kan besøge. Eksempelvis kan børnene få feriens bedste dag i Die hyggelige Dänens indendørs legeland, eller I kan tage på interessante dagsture til Esbjerg Kunstmuseum og Svømmestadion Danmark, der er landets største vandland.

Om I er til indendørs hygge, den smukke natur eller spændene oplevelser, så er Vejers Strand oplagt at besøge i jeres efterårsferie!

Find dit sommerhus til efterårsferien her!
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Find et perfekt sommerhus til din efterårsferie

Vi har sommerhuse som passer til alle slags ferier - også din efterårsferie! Er I på jagt efter underholdning indenfor, så kan I eksempelvis booke et af vores sommerhuse med aktivitetsrum eller indendørs pool. Her kan der nemt gå mange gode timer med at udfordre hinanden i bordtennis, bordfodbold eller dart. Den indendørs pool kan hurtigt også blive lidt af en tidsrøver, hvor I kan grine jer igennem alverdens vandlege.

Er I til en efterårsferie fuld af luksus, så kan I hos os også finde sommerhus med både spa og sauna. I efterårsferien er det desuden oplagt at vælge er sommerhus med brændeovn, hvor hele familien kan hygge efter en skøn dag ved Vejers Strand. 

Her kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af skønne sommerhuse og finde det helt perfekte sommerhus til din efterårsferie.

Den vestjyske natur er noget helt specielt

Naturen ved Vejers Strand skiller sig ud fra resten af Danmark hele året rundt, men specielt om efteråret kan det vestjyske landskab noget helt specielt. Her kan man på nærmeste hold opleve, hvordan året er ved at gå på held, og hvordan naturen langsomt går i dvale. En gåtur her kan være helt terapeutisk på krop og sjæl. Hvis I er heldige, kan det være at gåturen giver jer mulighed for at opleve kronvildt. Området omkring Vejers har nemlig en af landets største samling af kronvildt. Du kan læse mere om kronvildt omkring Vejers lige her.

Efteråret er desuden starten på højsæsonen for havets guld; nemlig rav. På denne tid af året skyller der mere rav op på stranden end normalt, og dette skyldes det kolde hav. Hvem ved om I måske finder en mindre skat, hvis I går en lang tur ved Vesterhavet.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev