Indkøbsmuligheder

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Vejers Strand er en dejlig rolig lille by ved den danske Vestkyst og har bevidst bevaret sin landlige charme den dag i dag. Hvis du holder ferie her, kan du se frem til masser af natur og den rolige atmosfære i en lille by, hvor mange ting stadig er "oprindeligt danske" og ikke udelukkende tilpasset turismen. Indkøbsmulighederne i Vejers Strand er derfor også præget af fred og ro - i stedet for store butikker med kendte kæder finder du butikker i mindre format og charmerende butikker ofte med typisk dansk udvalg af souvenirs, mad, drikke og snacks.

 

Der er naturligvis også et supermarked med dagligvarer til ferieboligen, en bager for frisk morgenbrød og en dejlig fiskebutik. Alt, hvad du har brug for og sætter pris på på ferien, er tilgængeligt i Vejers Strand.

Vejers supermarked i centrum - dagligvarehandel i Vejers 

Der er én ting, du aldrig bør undvære på din ferie i dit sommerhus: Et supermarked i Vejers Strand, hvor du kan gøre dine daglige indkøb. I Vejers kan du f.eks. gøre det lige midt i byen: Storkøb er et mini-supermarked ud mod stranden, hvor du kan finde mange kendte, men også originale danske dagligvarer. De kan også kombineres på en fantastisk måde - hvad med en middag, der består af begge dele?

 

Shopping i Vejers Strand - friske rundstykker er et must!

Nybagt morgenbrød er et must for en vellykket ferie-morgenmad, og du kan købe dem i Batard Bakery i Vejers. Sortimentet omfatter ikke kun brød og rundstykker fra deres egen produktion, men også mange søde og salte lækkerier til at spise på farten og i mellemtiden. Og når vi nu taler om at være på farten, så er caféen i bageriet et godt sted at nyde de delikatesser, der sælges her, med en kop kaffe eller te om eftermiddagen.

Altid et højdepunkt blandt Vejers Strand-butikkerne - Dropskogeri.

Hvis du kan lide søde sager, skal du besøge Vejers Strand Dropskogeri. Her tilberedes slik på traditionel dansk vis efter ældgamle opskrifter og sælges derefter. Ikke alene er en pose med de farverige godbidder en ideel souvenir at tage med hjem, du kan også se produktionsprocessen. En spændende oplevelse for hele familien, som du ikke bør gå glip af.

 

Der er i øvrigt en isbar i tilknytning til slikfabrikken, og de is-sundaes, desserter og kager, der tilbydes her, er perfekte som en eftermiddagssnack.

 

Reglen for Vejers Strand Dropskogeri's åbningstider er, at hvis feriegæsterne er i Vejers, har den lille slikbutik som regel også åbent.

 

Vejers Strand butikker til afslappet "shopping”

Selv om Vejers Strand ikke er særlig shopping-præget, er der naturligvis et par hyggelige butikker i Vejers Strand ud over supermarkedet. Når du slentrer gennem den lille butiksgade "Havvej", kan du f.eks. opleve butikkerne Strandgalleriet og Keramikhuset, som tilbyder gaveartikler og dekorationer. Du kan få smart tøj hos Meer og Westwind og ekstravagante ting hos Flittiglise. Du kan finde smukt strandlegetøj hos Strandshop.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev