Altid klar til at hjælpe

Die "hyggelige" Dänen er altid klar til at hjælpe dig. Hvis du har nogen form for spørgsmål til dit feriehus, området eller dine udflugtsmuligheder ved Vejers Strand, skal du bare henvende dig til vores personale på kontoret. Du kan ikke tage fejl af kontoret, det er nemlig stalden til en tidligere klassisk dansk bondegård, som vi har lavet om til vores "hovedkvarter".

Du er velkommen til at ringe til os og høre nærmere om feriehusene

Du behøver ikke at være indlogeret for at få hjælp fra vores personale. Bare ring til os på telefon: 75 27 71 83.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål og hjælper dig med at få en fornemmelse af, hvordan din ferie hos Die "hyggelige" Dänen ved Vejers Strand kommer til at blive.

Praktiske oplysninger om kontoret og din ankomst ved Vejers Strand

Kontoret har åbent mandag til fredag fra 09.00 til 16.00 samt lørdag fra kl. 09.00 til 17.00 og søndag fra kl. 10.00 til 12.00 (fra den 1. marts til den 1. november). I det tidsrum står vores personale klar til at hjælpe dig.

Alle ansatte hos Die "hyggelige" Dänen har stort kendskab til lokalområdet og kan nemt hjælpe dig med at finde vej eller vælge, hvor dagens udflugt skal gå hen. Vi kan naturligvis også assistere dig og rådgive om alt, der har med feriehusene at gøre.

Ankommer du senere end kl. 17.00 på selve ankomstdagen, skal du bare finde din nøgle i nøgleskabet i kontorbygningen - men det aftaler vi nærmere, hvis det bliver aktuelt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev