Information til din ferie hos Vejers Strand

Her kan du finde information til dit næste ophold ved Vejers Strand. Hvis du har flere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os!

Børnehøjstole og rejsesenge

Når I er gæster hos os, er det muligt at låne en højstol samt en børneseng ganske gratis. I skal blot selv hente og bringe tingene retur. Ved vores kontor befinder der sig til højre for indgangen et depotrum med senge og stole. Den blå chip ved nøglerne giver adgang til depotrummet døgnet rundt. Det er ikke nødvendigt at reservere i forvejen, da vi altid har rigeligt. I skal blot selv medbringe hovedpude, dyne og lagen. Der er en madras til sengen.  

 

For personer med nedsat mobilitet

Ferie skal være uden besvær! Har du eller din medrejsende nedsat mobilitet står vi klar til at hjælpe dig. Die Hyggelige Dänen tilbyder følgende:

  • Kørestol (2 stk)
  • Rollator (2 stk)
  • Mobil kørestolsrampe
  • Flytbar toiletstøtte
  • Støttegreb med sugekopper
  • Sammenklappelig badestol

Ovenstående hjælpemidler er mod et mindre gebyr. Vi er også behjælpelige, hvis I har brug for andre hjælpemidler. Vi kan hjælpe med at ansøge hjælpemidlerne ved Varde Kommune og organisere hjælpen.

 

Cykel/trækvogne

Det er muligt at leje cykler hos os. Det koster DKK 75,- per cykel for 24 timers leje. Det er desværre ikke muligt at reservere cykler i forvejen.

Derudover har vi også trækvogne til udlejning. De koster DKK 25,- for 24 timers leje. Det er desværre ikke muligt at reservere i forvejen.

Linned

Hvis du ikke selv ønsker at medbringe sengelinned og håndklæder, er det muligt at leje det hos os.

Lagen, pude- og dynebetræk til DKK 100,-

To håndklæder (et stort og et lille) til DKK 75,-

Sengelinned skal bestilles i forvejen samt afhentes og leveres retur til vores kontor ved ankomst og afrejse.

Hvis I skulle have glemt et lagen, er det muligt at låne et ”king size” lagen, som passer til alle senge. Det koster DKK 40, - at låne og skal ligeledes returneres til vores kontor ved afrejse.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev