Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Information til din ferie hos Vejers Strand

Her kan du finde information til dit næste ophold ved Vejers Strand. Hvis du har flere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os!

Børnehøjstole og rejsesenge

Når I er gæster hos os, er det muligt at låne en højstol samt en børneseng ganske gratis. I skal blot selv hente og bringe tingene retur. Ved vores kontor befinder der sig til højre for indgangen et depotrum med senge og stole. Den blå chip ved nøglerne giver adgang til depotrummet døgnet rundt. Det er ikke nødvendigt at reservere i forvejen, da vi altid har rigeligt. I skal blot selv medbringe hovedpude, dyne og lagen. Der er en madras til sengen.  

 

Cykel/trækvogne

Det er muligt at leje cykler hos os. Det koster DKK 75,- per cykel for 24 timers leje. Det er desværre ikke muligt at reservere cykler i forvejen.

Derudover har vi også trækvogne til udlejning. De koster DKK 25,- for 24 timers leje. Det er desværre ikke muligt at reservere i forvejen.

Linned

Hvis du ikke selv ønsker at medbringe sengelinned og håndklæder, er det muligt at leje det hos os. Vi har to linnedpakker at vælge imellem: 

Pakke 1: lagen, pude- og dynebetræk til DKK 65,-

Pakke 2: lagen, pude- og dynebetræk samt to håndklæder (et stort og et lille) til DKK 85,-.

Sengelinned skal bestilles i forvejen samt afhentes og leveres retur til vores kontor ved ankomst og afrejse.

Hvis I skulle have glemt et lagen, er det muligt at låne et ”king size” lagen, som passer til alle senge. Det koster DKK 30, - at låne og skal ligeledes returneres til vores kontor ved afrejse.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev