Die hyggelige Dänen

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Smukke og lange endeløse sandstrande

Du kommer til at bo helt tæt på naturen og lige uden for din dør, er der rig mulighed for at gå på opdagelse og spotte dyreliv eller samle svampe.
De smukke, endeløse sandstrande ligger en kort gåtur væk og lægger op til 100 % afslapning og afkobling i solens varme stråler - både med og uden badetøj. Er børnene eller børnebørnene med, kan de nemt holde sig optaget med at bygge sandslotte eller at fange småfisk og rejer i vandkanten.

Vejers Strand er en oase af oplevelser

Lige bag klitterne åbner den storslåede vestjyske natur sig og giver dig og hele familien et væld af muligheder for at opleve Langsø og Kærgaard Plantage til fods, på cykel eller på hesteryg.

Indendørs aktiviteter og Vejers by

Hvis vejret skulle gå hen og blive en smule gråt, er der heldigvis masser af indendørs tilbud. Hos Vejers Dropskogeri kan du se, hvordan bolsjer bliver fremstillet på klassisk vis, og på Blåvand Museum og Blåvand Egnsmuseum kan du lære om egnens historie.

Selve Vejers by skal også opleves. Den er indbegrebet af dansk hygge og har alt fra restauranter og hverdagsbutikker til kunstgallerier og ikke mindst et gammeldags lysstøberi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev