Die hyggelige Dänen

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Historien bag die "hyggelige" Dänen

Die ”Hyggelige” Dänen er et familieejet lokalforankret udlejningsbureau, der har eksisteret siden 1984. Die ”hyggelige” Dänen blev grundlagt da Steen og Karin Hansen fik smeltet deres hjerter af Vejers Strand.

Steen og Karin havde boet en årrække i Tyskland men da de oplevede områdets strand, natur og rolige omgivelser blev de nødt til at blive ved ”Vestkystens perle” – Vejers Strand.

Steen og Karin ville gerne dele deres glæde med andre og besluttede sig for at udleje sommerhuse til turister.

Vejers Havvej 12

Da en ældre gård blev sat til salg i udkanten af Vejers slog de til. De kom til vejers og skulle i gang med at finde huse, de kunne leje ud. Steen trak i sin sweater og sine træsko og begyndte at stemme dørklokker. Heldigvis kunne husejerne i Vejers også se den gode ide og forretningen begyndte stille og roligt at vokse sig større.

Gæsterne, som kom til Vejers, lærte hurtigt familien Hansen at kende. Den gode og lokale service betød, at de kom tilbage til Vejers.

I dag har vi sågar 3. generations gæster, som stadig nyder godt af den gode service og er på fornavn med medarbejderne på kontoret.

Visionen bag...

Steen og Karins vision er, at Vejers forbliver en attraktiv ferieby for både sommerhusejere og de mange gæster, der besøger byen hvert år. Derfor geninvesteres overskuddet fra forretningen i lokalsamfundet. Det kan blandt andet ses ved at Die ”hyggelige” Dänen også er Dropskogeriet, Legepladsen, Restaurant Vesterled, bageriet og pizzeriaet.

I dag driver Steens datter Monike forretningen i samarbejde med 7 andre medarbejder på gården i Vejers. Deres hjerter brænder stadig for Vejers, og de har alle en fælles ambition om, at Vejers bliver ved med at være en attraktiv ferieby samt gøre vejen endnu grønnere i fremtiden. Derfor donere Die ”hyggelige” Dänen bl.a. et træ til Growing Trees Network Foundation for hver gennemført booking ved Die ”hyggelige” Dänen. Målet er at kunne tilplante en biodivers skov i Varde kommune. I 2022 blev det til et samlet areal på 1 ½ hektar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev