Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Fugltoft 1

Feriehus 100 • Fugltoft 1 • Vejers Nordøst

Op til 16 personer
{{facility.text}}

Charmerende poolhus for den aktive familie

Et stråtækt idyllisk sommerhus med pool der består af to smukke, sortmalede træhuse, som forbindes af et glasparti. Huset indbyder både til den kræsne familie som til storfamilie, venner der ønsker at holder ferie sammen men mulighed for at trække sig tilbage. Sommerhuset byder på en væld af aktiviteter for børn som for voksne.
Sommerhuset 2 bygningen indeholder aktivitetsafdeling samt et hovedhus, hele herligheden har gennemgået en totalrenovering i 2020.
Hovedhuset byder på et vel assorteret lyst køkken med bageovn, kombiovn, induktionskogeplader, køle-/fryseskab vinkøler. Det store opholdsrum er med spisebordsplads mod terrassen og modulsofa hvorfra der er mulighed for at nyde en god film eller en fodboldkamp på det store faldskærm Smart TV yder mere er der en fritstående brændeovn der indbyder til hygge.
Huset råder over 16 sovepladser fordelt på 8 værelser, alle soveværelser fremstår med dobbeltsenge. 5 af soveværelserne befinder sig i hovedhuset og de sidste 3 ved pool-/aktivitetsafdelingen.
Endvidere forefindes der 3 badeværelser alle med toilet, bruser og vaskearrangement, 1 af badeværelserne fremstår med 1 vaske/tørremaskine 2 i 1.
Aktivitetsrummet byder på en vel assorteret aktiviteter såsom poolbord, arkademaskine med Aliens3, playstation 3 og et ekstra rum med egen hjemmebiograf med plads til 6 personer. Sofaer med mulighed for at sætte sig med en bog eller et brætspil.
Ydermere er der en sauna med infrarød panelvæg. Den store pool afdeling fremstår med en ny renoveret pool med rutsjebane og en fontæne med indbygget LED-lys der giver en hyggelig stemning om aftenen sammen med LED-belysningen i pool kanten.
Huset har 3 energisparende varmepumper, derudover er der gulvvarme over store dele af huset.
Fra huset glasparti kommer man ud til huset store lækker træterrasse område, der fremstår med en stor overdækket terrasse med sofamiljø der giver gode mulighed for at opholde sig i for- og eftersæsonen eller i sommermåneden, mindre udekøkken med kulgrill. Den udvendige Jacuzzi er placeret under halvtaget og er tilbenyttelse året rundt.
For de små er der gode legemuligheder med en trampolin, en sandkasse og et gynge stativ samt den store græsplæne til højre for huset indbyder til boldspil eller et slag kroket.
Sommerhuset har sin egen tennisbane, der giver gode mulighed for double tennis (husk selv at medbringe ketsjer og bolde).

Elbiler kan oplades ved huset. Huset har gennemgået en grundig renovering i 2020, derved er energiforbruget fornuftigt efter huset størrelse.

Hele herligheden ligger på en 2912 m2 stor naturgrund med kort afstand til indkøbsmuligheden og minigolfbane. Adgang til minigolfbanen er delvis med i lejen af huset, forhør nærmere ved bureauet. Der er 500 meter til nærmeste restaurant og 1800 meter til stranden. For enden af gaden Fugltoft ligger der et stort skov- og naturareal hvor kronvildtet kan opleves på tæt hold. Her er der rig mulighed for at nyde skovens ro på en løbetur eller på en gåtur og henover efteråret byder skovbunden på mange spiseligesvampe. Der er max. 2 husdyr tilladt.

I Vejers Strand er der en rig mulighed for tage en god cykeltur, cykelstien der igen ligger forenden af Fugltoft går op langs Engesøvej og strækker sig helt op til Grærup Strand hvroder ligger en put and take fiskesø og længere oppe kommer man til naturparken ved Filsø.

 


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.