Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Kratvej 58

Feriehus 158 • Kratvej 58 • Vejers Nordstrand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Nybygget spændende aktivitets sommerhus i Vejers Strand. Sommerhuset er opbygget i de bedste kvalitetsmaterialer i et moderne og stilrent design. Huset er beliggende på en stor delvis lukket naturgrund ca. 800 meter fra stranden.
Sommerhuset byder på en skøn atmosfære i en moderne stil, gennemgående åbent plan og med store panoramavinduer mod bagsiden af huset, hvorfra områdets rige dyreliv kan betragtes. De udvendige faciliteter byder på ren natur, der kan nydes fra den store omkring liggende terrasse. Aftner som forår/efteråret kan nydes fra den store overdækkede terrasse. Sommerhuset ligger på en stor ugeneret delvis lukket naturgrund. Huset ligger 5 min. kørsel fra Vejers bymidte der byder på flere restauranter, pizzeria, 2 købmænd et bageri, et dropskogeri med udsalg af is og softice og m.m.

Sommerhuset: Entre indgangsparti med god plads til garderoben og ekstra opbevaring. Den store entre rummer desuden vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen kommer man over i huset rummelige aktivitetsrum med billardbord- /bordtennisbord i et. Der forefindes PlayStation (4) til fri benyttelse - vi garanterer dog ikke for tilstanden af spillekonsollen. Der er trådløst internet i huset. Rummeligt opholdsrum med loft til kip, rummet fremstår lyst og dejligt med åben planløsning med opholdsrum og køkken-alrum ud i et, store glaspartier hvorfra hele naturgrunden kan betragtes og det rige dyreliv i området. Køkkenet fremstår med alt komfort såsom opvaskemaskine, mikroovn, indbygningsovn, induktions kogeplade, et køle/fryseskab med 70 L frysekapacitet og 1 vinkøleskab. Køkkenet er i åben forbindelse med spiseplads, dejlig opholdsstue med fjernsyn med google Chromecast og indbygget brændeovn, tv-pakke fra Stofa samt trådløst internetadgang. Lækker stor terrasse miljø omkring huset med overdækket terrasse på 20 kvm. Dagen kan nydes fra morgen til aften på de store terrasser. Der er 6 rummelige soveværelser med hver 1 dobbeltseng og god garderobeplads. 3 badeværelser med wc, vask med underskab og bruseniche.

De udvendige faciliteter byder ydermere på en udejacuzzi. Hele herligheden ligger på en 2630 m2 stor naturgrund med 800 til Vejers bymidte med indkøbsmuligheden og byen byder ydermere på en minigolfbane. Der er 800 meter til nærmeste restaurant og 1000 meter til stranden. Huset er tæt beliggende på et stort skov- og naturareal hvor kronvildtet kan opleves på tæt hold. Her er der rig mulighed for at nyde skovens ro på en løbetur eller på en gåtur og hen over efteråret byder skovbunden på mange spiselige svampe.

Huset opvarmes med gulvvarme fra luft til vand varmeanlægget, hvorved der er et lavt energiforbrug. Husdyr og rygning er ikke tilladt. Byggeår 2020.

Der er indkørsel fra Engesøvej.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.