Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Vejers Havvej 5

Feriehus 006 • Vejers Havvej 5 • Vejers Sydøst

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Nyrenoveret spændende aktivitets sommerhus i Vejers Strand. Sommerhuset et idyllisk stråtækt stenhus, med en spændende planløsning på 195 kvm. Huset ligger tæt på indkøb og restaurant. Få meter fra Vejers nordplantage og ca. 1850 meter fra stranden.
Sommerhuset byder på en skøn atmosfære, gennemgående åbent plan og med store panoramavinduer mod haven. De udvendige faciliteter byder på dejlig stor overdækket terrasse, hvor aftner som forår/efteråret kan nydes. I forbindelse med den overdækkede terrasse forefindes der en ude jacuzzi og en udebruser med kold vand. Jacuzzien er godt skærmet af med et sejl. Sommerhuset ligger på en 1663 m2 stor grund, med flere terrasser, en have pavillon og en gynge til de små. Haven er afgrænset med en vold mod vejen. Hele herligheden ligger 4 min. kørsel fra Vejers bymidte der byder på flere restauranter, pizzeria, 2 købmænd, et dropskogeri med udsalg af is og softice og m.m.

Sommerhuset: Entre indgangsparti med god plads til garderoben og ekstra opbevaring. Fra indgangspartiet forefindes der et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra indgangspartiet kommer man ind til huset køkken-alrum med loft til kip, rummet fremstår lyst og dejligt med et stort vinduesparti. Køkkenet fremstår med alt komfort såsom opvaskemaskine, mikroovn, indbygningsovn, kogeplade, emhætte og et køleskab. Køkkenet er i åben forbindelse med alrummet. Her forefindes et stort spisebord ved det runde vinduesparti og med kig til brændeovnen. Dejlig opholdsstue med fjernsyn med google Chromecast, tv-pakke fra Stofa samt trådløs internetadgang. Herfra er der udgang til en dejlig terrasse miljø under den overdækkede terrasse og en stor ude jacuzzi.  Dagen kan nydes fra morgen til aften på den store overdækkede terrasser og ydermere er der en syd-vestvendt fliseterrasse. Der er 5 rummelige soveværelser i huset. 3 heraf med hver 1 dobbeltseng og god garderobeplads samt 2 soveværelser med hver 2 enkeltseng. I stueplan forefindes et stort badeværelse med wc, vask med underskab, bruseniche, sauna og en hjørnespa. Gæstetoilet med wc, bruser og bordplade med vask. Ydermere forefindes der et 49 kvm. aktivitetshus, der fremstår med en lille bar, billardbord, dartspil og et fodboldbord. Ydermere er rummet indrettet med en sofahjørne med smart-TV. Her forefindes en køl- og fryseskab.

De udvendige faciliteter byder ydermere på en udejacuzzi, legeplads for børnene med gynger og en sandkasse. Der er stillet gasgril og kufglegril til rådighed - for garantere ikke for tilstanden af grillene. Der er 400 meter til nærmeste restaurant og 100 meter til nærmeste købmand og en minigolfbane. Huset er tæt beliggende på et stort skov- og naturareal hvor kronvildtet kan opleves på tæt hold. Her er der rig mulighed for at nyde skovens ro på en løbetur eller på en gåtur og hen over efteråret byder skovbunden på mange spiselige svampe.

Huset opvarmes med gulvvarme i køkken-alrum, bryggers og badeværelset. Der forefindes en varmepumpe i huset. Der betales ekstra for vand. Husdyr og rygning er ikke tilladt. Byggeår 2000, renoveret i 2021.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.