Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Muffparken 7

Feriehus 227 • Muffparken 7 • Vejers Sydøst

Op til 7 personer
{{facility.text}}

Dejligt og rummeligt sommerhus til 7 personer. Huset er beliggende på en skøn lukket grund, tæt ved skovområde, hvor der er gode stiforbindelse indtil Vejers sydlige plantagehede. Grunden er en stor naturgrund på 1733 kvm som er omkranset med fyrtræer.

Huset indeholder: entre med god garderobeplads. Fra entreen kommer man over i bred fordelingsgang, her forefindes der 4 soveværelse samt 2 badeværelser. 3 soveværelser med hver 1 dobbeltseng og garderobeskabe. Et mindre værelse med én enkeltseng. Badeværelse med bruseniche, toilet og vaske med underskab, samt et gæstetoilet med toilet og vask med skab. Vaskemaskine med inkluderet tørremaskine i garagen. Stort opholdsrum med køkken-alrum og stuen i åben forbindelse. Åbent hjørne køkken med opvaskemaskine, kombineret køle-/fryseskab, mikroovn, bageovn og keramiks kogeplade. Spisestueafdeling ligger i åben forbindelse med køkkenet med kig til brændeovnen. Opholdsstuen er i åben forbindelse med køkken alrummet. Opholdsstuen er indrettet med en stor hjørnesofa, fjernsyn med Yousee mellempakke, fra sofaen er der kig til husets brændeovn. Udgang til stor ugeneret delvis overdækket terrasse fra opholdsstuen. På grunden er der et gyngestativ, en trampolin samt et legehus til børnene. Grunden er udlagt i græs der giver rig mulighed for at boldspil (der er opstillet 2 fodboldmål). Rygning og husdyr er ikke tilladt. Huset råder over en varmepumpe, som er monteret i stuen. Med denne energibesparende varmepumpe kan el-omkostningerne reduceres. Der betales ekstra for vand. Byggeår 1968, er inden for de seneste år renoveret fra A-Z.

Hele herligheden er beliggende i gåafstand til nærmeste restaurant og en købmand hvor fiskebilen kommer en gang om ugen. Ydermere er kort afstand til byens minigolfbane. Endvidere er huset er tæt beliggende på et stort skov- og naturareal ved Aarrild sø, hvor kronvildtet kan opleves på tæt hold. Her er der rig mulighed for at nyde skovens ro på en løbetur eller på en gåtur og hen over efteråret byder skovbunden på mange spiselige svampe.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.