Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Tyttebærvej 6

Feriehus 121 • Tyttebærvej 6 • Vejers Nordstrand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Meget flot nyrenoveret sommerhus

Meget flot nyrenoveret sommerhus i flere niveauer til 6 kræsne lejere i Vejers. Sommerhuset er opbygget i de bedste kvalitetsmaterialer, et moderne, trendy og stilrent design, som nærmest smelter sammen med omgivelserne.

Sommerhuset byder på en skøn atmosfære med dejligt lysindfald. De udvendige faciliteter byder på ren natur, der kan nydes fra den store omkring liggende træterrasse. Forår- og efterårsaftener kan nydes fra den overdækkede terrasse. Sommerhuset ligger på naturskøn klitgrund med panoramaudsigt til alle sider ca. 600 meter fra stranden. 

Huset indeholder: stor entré med god plads, 2 badeværelser, 2 soveværelser med hver 1 dobbeltseng samt udgang til terrassen, køkken og stue. 2 dejlige badeværelser med bruseniche, toilet og håndvask samt gulvvarme. Det ene badeværelse ligger i forlængelse af et soveværelse. Åbent køkken i forbindelse med spiseafdelingen og stuen. Køkken med opvaskemaskine, kombineret køle-/fryseskab, bageovn og kogeplader samt stort panorama vinduesparti ud på området. Fra spiseafdelingen og stuen er der udsigt til brændeovnen og den skønne natur i området. Opholdsstuen er lys og venlig indrettet med stort vinduesparti og udgang til den store træterrasse. Stuen er med sofagruppe, brændeovn, trådløst internet, fjernsyn og Stofa sommerhuspakke. Vaskemaskine og tørretumbler befinder sig i højskabet ved indgangen. Huset råder over 2 varmepumper, som er monteret i stuen og i gangen. Med de energibesparende varmepumper kan el-omkostningerne reduceres. Der er gulvvarme i hele huset. Fra stuen er der ligeledes udgang til træterrassen. Huset råder over flere terrasser rundt om huset - delvis lukket og overdækket, samt udebruser (om sommeren).

Gæstehuset indeholder 1 soveværelse med dobbeltseng samt et ekstra badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask. Gæstehuset opvarmes med gulvvarme og en varmepumpe.  

Rygning og husdyr er ikke tilladt i huset. Totalrenoveret i 2022. Gratis adgang til Svøm og Leg i Varde i 2022


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.