Nyd julestemningen i Vejers

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Jul i Vejers

Gør julen uforglemmelig ved at tilbringe den i Vejers! Det er blevet en tradition for os at fejre julen sammen i hele byen. Vi sørger for en magisk atmosfære med juleaktiviteter, og resten af byen holder også åbent, så du kan nyde den hyggelige stemning og juleglæden.

I Vejers kan du opleve den ægte julestemning. Der er masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne, såsom juledekorationsværksted, juleskattejagt, æbleskiver og ikke mindst mødet med selveste julemanden!

Tag familien med til Vejers og skab uforglemmelige juleminder sammen. Book jeres juleophold hos os, og lad os sammen sprede juleglæden i Vejers!

Julestemning i høj grad!

Julestemningen fylder gaderne i hele Vejers! Vores lokale butikker byder på mere end bare skønne ideer til julegave indkøbet - de sørger også for, at du kan nyde en lille del af julen med en smagsprøve på lækre julegodter eller varmende drikke. Så gå på opdagelse i vores juleklædte by og lad dig fortrylle af den hyggelige atmosfære!

Julehygge på Vesterleds terrasse 

På Vesterledsterrasse samledes vi til en hyggelig dag med juledekorationsværksted! Med duften af gran og kreativitet i luften skabte vi smukke juledekorationer, som kan sprede glæde og julestemning i vores hjem. Så hvis du ikke lige har nået at få det sidste julepynt til sommerhuset så er det helt sikkert at du skal svinge forbi!

Del juleglæden med os

Oplev den magiske julestemning i Vejers! Efter vores jule arrangement på Vesterledsterrasse var en stor succes sidste år, har vi valgt at gøre det til en tradition! Derfor inviterer vi dig til at blive en del af festlighederne igen i år og årene efter det! Gå ikke glip af chancen for at skabe uforglemmelige minder og nyde hyggelige aktiviteter i hele byen. Kom og deltag i vores skønne juletradition og lad os sammen fejre julen på bedste vis. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en hjertevarm jul i Vejers!

 

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på:

Tlf: (+45) 75 27 71 83

E-mail: [email protected]

Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev