En udlejningsaftale med nogen, der går op i dig!

En udlejningsaftale med Die ”hyggelige” Dänen er ikke kun en aftale med områdets største og bedste udlejningsbureau– det er også en accept af, at du som husejer kan medvirke til, at Vejers fortsætter med at blive udviklet.

Hos Die ”hyggelige” Dänen, kommer gæsten i første række og ejeren i centrum.

Bestil gratis og uforpligtende udlejningstjek.

Sammen skaber vi Vejers!

Udviklingen og forbedringen af Vejers er og har været vores hjerteblod igennem de sidste 4 årtier. Vi har gennem årene investeret mange millioner kroner i at udvikle vores destination, og det vil vi blive ved med. Vi vil også gerne tjene penge på vores aktiviteter, men vores historie dokumenterer også, at de fleste af de penge vi tjener bliver geninvesteret i lokalområdet.

Hvorfor vælge Die ”hyggelige” Dänen?

Die ”hyggelige” Dänen er et 100 % lokalt forankret feriehusbureau med rødderne dybt begravet i Vejers. Udviklingen af Vejers som feriedestination er hjerteblod for os, og ligesom rigtig mange lokale sommerhusejere investerer vi hvert år i området til gavn for turister, erhvervsliv og husejere. Vi er en familieejet virksomhed, der har været med til at udvikle og forme byen igennem de sidste 4 årtier.

Vi yder den bedste service til dig og dit hus med de bedste serviceteknikere, oldfruer og salgspersonale. Vi har fingeren på pulsen, hvilket sikrer at du får den bedste udlejningspris for dit hus. Og har sikret at du får gode priser når du skal forbedre dit hus, være det senge, køkkener eller andet.

God udlejning er lig god økonomi

Die ”hyggelige” Dänen har kun et kontor, som ligger i Vejers, derfor har vi indgående forstand på udlejning af feriehuse i Vejers. Med fuldt fokus på dette marked og vores indgående kendskab til området kan du roligt ligge udlejningen af dit feriehus i vores hænder – og jo bedre vi er til at udleje husejernes sommerhuse, jo mere tjener både husejerne og vi. Vi har åbent på kontoret 365 dage om året, så vi er altid tilgængelige for både gæster og husejere.

I kraft af vores lokalkendskab, mange års erfaring og faste personale – flere gennem 18 år, er vi i stand til at give ejere såvel som gæster den bedste oplevelse.

Vi er selvfølgelig fleksible omkring eget brug af feriehuset og indretter vores udlejning efter, hvordan det passer dig bedst.

Vi er ærlige og realistiske omkring vores vurderinger på udlejning, og vi sætter en ære i at give dig den optimale udlejning af dit feriehus.

Gratis og uforpligtende udlejningstjek

Hos Die ”hyggelige” Dänen har vi ingen skjulte provisioner og vores aftaler er 100 % gennemsigtige. Til din rådighed står ejerværksted, trailer, vaskeri – gratis ejer arrangementer.

Kontakt os meget gerne og vi står klar til at forklare, hvordan vi håndterer udlejningen for dig hos Die ”hyggelige” Dänen og er med til at skabe et nemt og bekvemt udlejningsforløb for dig.

Da alle huse er forskellige, kan vi ikke opgive dig en nøjagtig lejeindtægt, før vi kender detaljerne. Hvis du ønsker at udleje dit sommerhus eller blot høre mere om mulighederne, kan du altid kontakte os for et gratis og uforpligtende udlejningstjek.

Dine fordele som husejer

 • Bedste udlejningsbureau: Som det største og bedst sælgende lokale bureau i Vejers får du en solid og stærk samarbejdspartner i ryggen med 40 års erfaring i Vejers. Over 300 ejere kan ikke tage fejl.
 • Fuld tryghed: Din tillid til os er altafgørende. Vi sætter en ære i at passe godt på dit hus. Både før, under og efter hvert lejemål. Du behøver derfor ikke selv at komme i sommerhuset, hver gang huset skifter gæster. Vi tjekker huset og sikrer os, at huset er pænt og rent, inden de næste gæster ankommer.
 • Optimal beliggenhed: Vi ligger lige ved byens begyndelse og med den, for gæsten og ejer, bedste og mest praktiske beliggenhed.
 • Altid tilgængelig: Du kan altid komme i kontakt med os 24/7 – 365 dage om året. Kontoret har åbent hver dag, og uden for kontortid vil du altid kunne få fat på en af vores medarbejdere. Det giver tryghed.
 • Venlighed: Som gæst eller ejer bliver du altid mødt af vores smilende, friske og altid imødekommende medarbejdere. Det gælder både vores kontorpersonale, servicepersonale eller rengøringspersonale.
 • Bidragsyder: Die ”hyggelige” Dänen er en af de største bidragsydere, når det drejer sig om at fremme turismen i byen.
 • Lave omkostninger for ejerne: Som dit lokale udlejningsbureau gør vi alt for at holde dine omkostninger nede. Driller internettet eller TV’et – som jo ofte blot er et indstillingsproblem – får vi det løst uden beregning. Mange småreparationer foretager vores egne servicefolk – ganske gratis. Vi trives bedst med tilfredse og glade ejere.
 • Stærkt udlejningsbureau: Die ”hyggelige” Dänen er et selvstændigt og familieejet udlejningsbureau, som bliver drevet af familien. Her træffes alle beslutninger lokalt og afstanden fra idé til virkelighed er kort. Med kun ét kontor på én lokation kan vi holde vores omkostninger nede. Det betyder, at vores provision er lav til gavn for både ejer og gæst.
 • Flest tilfredse gæster: Vi har suverænt flest stamgæster i Vejers. Gæsterne kender os, og vi sætter altid en ære i at gøre vort bedste for, at deres ophold skal blive fantastisk. Opstår der problemer under deres ophold, bliver der taget hånd om det med det samme. Det betyder gladere gæster, hvilket er til gavn for alle. De fleste gæster er gengangere, der har været i Vejers og hos os igennem flere generationer.
 • Bedste rådgivning: Vi bistår altid gerne vores ejere med gratis rådgivning omkring eksempelvis materialevalg og indretning, hvad enten det drejer sig om nybygning, tilbygning eller på bestående sommerhus. Her tager vi afsæt i både ejers og gæstens behov med det mål for øje, at der opnås det bedst tænkelige udlejningspotentiale.
 • Poolservice: Vi sørger for professionel poolservice i huse med swimmingpool samt spabade med permanent vandpåfyldning.