Få en uforpligtende vurdering på udlejning af dit sommerhus

Hos Die ”hyggelige” Dänen vurderer vi gerne dit sommerhus, rådgiver om tilbygninger, renoveringer eller hvad end du som husejer måtte have på hjertet - ganske uforpligtende. Så skulle du være den lykkelige ejer af et feriehus i Vejers, Mosevrå, Grærup eller omegn så tøv ikke, vi står altid klar til at rådgive dig.

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring til os på +45 75 27 71 83.

Overvejer du at udleje dit sommerhus?

Vi har altid plads til flere dejlige sommerhuse til udlejning hos os.

Gæsteefterspørgslen på ferier i Vejers området har aldrig været større, hvilket resulterer i, at i ca. 10 uger om året er ALT udsolgt, og i mange andre uger er der tæt på at være udsolgt. Derfor vil vi gerne udleje dit sommerhus!

Få en gratis udlejningsvurdering

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger samt tilføj meget gerne en kommentar med en kort beskrivelse af dit sommerhus. Så kontakter vi dig hurtigst muligt - Vi glæder os til at høre fra dig!

Lokal udlejning i Vejers og omegn

Vores værdier ligger i det lokale miljø og vores kompetencer kommer fra mange årtier i branchen. Vi hører, hvad både husejere og lejere siger, og vi rådgiver derfor ud fra en opvejning mellem, hvad feriegæster ønsker, og hvordan husejere får mest muligt ud af udlejningen.

Hvis du har lyst til at udleje dit sommerhus i Vejers-området hos os eller bare gerne vil høre om mulighederne indenfor udlejning af sommerhuse, står vi til rådighed med økonomiske overslag eller beregninger, alt sammen basseret på vores værdier.

Det er i løbet af de seneste år blevet langt mere fordelagtigt at udleje sit sommerhus. Regeringen har nemlig vedtaget en række nye tiltag, der gør det endnu mere attraktivt at udleje sit feriehus – så går du med overvejelser om at gøre det, er du naturligvis altid velkomne til at kontakte os for uforpligtende råd og vejledning omkring det.

Kontaktformular