Børsmose Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Børsmose Strand

Stranden i Børsmose, beliggende i Vestjylland, er fremragende til en familieudflugt. På Børsmose Strand har du mulighed for at tage din bil med på stranden og parkere gratis, hvilket er enormt praktisk hvis man har mindre børn, ældre mennesker eller gangbesværede personer med på udflugt. Desuden er der rig mulighed for at de mindste kan plaske i vandet, da der er mange steder hvor vandet ikke er mere end 20-40 cm. Desuden er der også en lille bæk hvor børn og vokse med et ungt sind kan bygge dæmninger og hvad end hjertet begærer.

 

Gode forhold til pighvar fiskeri

Desuden byder Børsmose Strand på enormt gode forhold til det vestjyske pighvarfiskeri. Som nævnt er der rig mulighed for at parkere på stranden, og i netop dette område ser man også de fleste fiskere. Der er dog flere kilometer fiskevand i begge retninger, så der er rig mulighed for at få en god fangst længere væk.

 

Ved Børsmose Strand finder du et fiskeområde med strøm. En fiskeplads med strøm og god vandgennemstrømning er altid en magnet for fisk i de varme måneder. Strømvandet holder på mange fødeemner, der bliver taget med strømmen og netop af denne grund bliver rovfiskene tiltrukket. Du skal dog være opmærksom på at du skal have fisketegn for at kunne fiske ved Børsmose Strand.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev