Vi planter 1 træ for hver booking

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Plant et træ for hver booking

Die Hyggelige Dänen har indgået et samarbejde med Growing Trees Network Foundation, hvor vi donerer 19 kr. for hver booking til at plante et træ. Træerne skal plantes i en lokal biodivers skov, og vi samarbejder med Varde Kommune om at finde det rigtige sted i lokalområdet. Vi mener at vi som virksomhed har et ansvar for at passe på vores klode, og vi vil sikre at biodiversiteten forbedres til gavn for fremtidens generationer.

Skovrejsnings event

Den 22. maj 2024 er en milepæl for lokalsamfundet i Stundsig, Varde, når vi endelig kan tage det første skridt mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Vi er stolte over at meddele, at vi i samarbejde med Varde Kommune, Growing Trees Network Foundation, Naturplant, vores husejere og vores kære gæster vil plante de første træer ved vores skovrejsningsevent på Ølgodvej 36, Stundsig, 6800 Varde.

Dette event er et vidnesbyrd om samskabelse, lokalforankring og vores fælles ønske om at sikre en bæredygtig fremtid for kommende generationer. Ved at gå skarpt i denne retning ved at plante træer, investerer vi ikke kun i vores egen fremtid, men også i planetens fremtid.

Om Growing Trees Network

Growing Trees Network I/S og sidenhen Growing Trees Network Foundation S/I er startet af os, Lars Heiselberg Vang Jensen og Kim Nielsen.

I 2012 fik Lars en vision om, at han ville være med til at plante 1 mio. træer på max 3 år og beskytte vores rene drikkevand! Den tanke kom han til at sige højt og siden har vi samarbejdet for at få det til at ske.

Nye Folkeskove er ikke bare godt for klimaet. Plantet over grundvandsmagasiner er de med til at sikre vores rene drikkevand, flere levesteder til vores planter og dyreliv og ikke mindst nye områder til danskernes friluftsliv.

Værdierne bag koncept Folkeskov er, at alle kan bidrage, alle kan være med til at gøre en forskel og alle kan have en god oplevelse. Det handler om at vi sammen skaber mest mulig værdi for mennesker, dyr og natur.

 

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev