Du kan trygt booke hos os.

Vi har næsten 40 års erfaring med sommerhusudlejning og ved, hvad der skal til for, at du får den bedste ferie i Vejers Strand.

Vi er et lokalt, familieejet udlejningsbureau i Vejers Strand, som kender vores område særdeles godt. Vi kan derfor svare på stort set alt fra stort til småt og komme med forslag til aktiviteter og udflugtsmål, hvis du søger inspiration.

Du kan komme i kontakt med os alle ugens 7 dage, hvis der skulle opstå problemer i løbet af din ferie. Vi har to kompetente serviceteknikere, som kan løse næsten alle udfordringer. Små såvel som store.

Hos os har du prisgaranti. Det betyder, at vores sommerhuse ikke har variable priser alt efter, hvor mange besøgende der er på hjemmesiden. Sommerhusene kan heller ikke bookes billigere hos andre udbydere.

Vi tilbyder rabat på forskellige oplevelser i området og har et samarbejde med Codan omkring rejseforsikringer, så du trygt kan booke din ferie hos os. Du kan læse mere herunder omkring Codan samt se, hvor du kan få rabatter ved oplevelser.

Læs mere om Codan her.

Se hvilke steder, hvor du kan få rabatter på oplevelser her.

Find dit næste sommerhus her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev