Feriehusene ved Vejers Strand - et paradis for sommerhusgæster

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Vejers Strand og det omkringliggende område

Sommerhusene ved Vejers Strand ligger helt ned til vandet og strækker sig til de yderste klitrækker. Lige bag klitterne åbner den storslåede vestjyske natur sig og giver dig og hele familien et væld af muligheder for at give ferien et ekstra spark saltvand og frisk luft.

"Vestjylland generelt og Vejers Strand i særdeleshed er blandt de absolut smukkeste områder i Danmark. Kilometer lange, hvide sandstrande, klitter, skove, enestående natur og helt fantastiske feriehuse."

Book feriehus ved stranden
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Vejers Strand byder på store ferieoplevelser - året rundt!

En sommerhusferie ved Vejers Strand lader dig komme helt ned i tempo og fokusere på det, der bør fylde, når ferieklokkerne bimler: hygge, samvær, afslapning, alle de ting der gør dig glad. Måske det er at dyrke det vilde Vesterhav fra en havkajak, måske det er at kigge ud over bølgerne med en kop kaffe i hånden, måske det er et slag 500 fra sommerhuset med havudsigt og chokolade i skål.

Seværdigheder og aktiviteter i området omkring Vejers Strand

Vejers Strand og det omkringliggende område byder selvfølgelig på masser af udendørs oplevelser. Naturen i sig selv er en stor oplevelse og det er helt oplagt at tage en vandre-, cykel-, eller ridetur langs en af de afmærkede naturstier. Fra fyret ved Blåvandshuk er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet, hvor der også er rig mulighed for at udforske de mange betonbunkere fra 2. Verdenskrig.

Vejers Strand er også meget populært bland lystfiskere, der enten fisker direkte fra kysten eller tager til ferskvandssøen Grærup Fiskesø, der ligger få kilometer fra stranden.

Indendørs aktiviteter er der også masser af. Hos Vejers Dropskogeri kan du se, hvordan bolsjer bliver fremstillet på klassisk vis. På Blåvand Museum og Blåvand Egnsmuseum kan du lære om egnens historie og blive klogere på, hvordan udviklingen har været gennem tiderne.

Du kan også tage familien med på en dagstur til Fanø, Legoland eller Løveparken i Giveskud. Kort sagt byder Vejers Strand på store ferieoplevelser hele året rundt!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev