Hundeskove

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Vejers Strand området har flere områder, som er egnet til hunde, såsom hundeskove. Du finder både en hundeskov i Blåvand, men der er også en hundeskov beliggende i Oksbøl. Desuden er der rig mulighed for at familiens firbenede bedste ven kan brænde en masse energi af på de lange kyststrækninger du finder ved Vejers Strand.

Regler og restriktioner

I forbindelse med om der er nogle specifikke regler eller restriktioner for hunde i de forskellige hundeskove eller hundeparker i området, så er det gældende at du i Naturstyrelsens hundeskove må lade din hund løbe frit - under forudsætning af, at du har "fuldt herredømme" over hunden. Dvs. at det dækker over det helt samme som hundelovens bestemmelser om "fuldt herredømme": "Fuldt herredømme" betyder, at hundeføreren kan standse hunden, hvis den f.eks. angriber andre dyr og mennesker. Det betyder helt bogstaveligt, at hunden skal have tæt kontakt til føreren og ikke må genere andre gæster, hunde eller det vilde dyreliv, f.eks. ved at true eller løbe efter dem. Hunde som ikke f.eks. prompte kommer på kald skal derfor føres i snor eller holdes ved fod. Det er som udgangspunkt hundeføreren, som har ansvaret for at undgå konflikter.

 

Beskæftigelse af hunden

Det er generelt godt at have en plan for, hvordan jeres hund skal beskæftige sig mens I er på ferie, da det kan hjælpe med at sikre, at hunden får nok motion og socialisering. At have adgang til hundeskove eller hundeparker i området kan være en god måde at sikre, at jeres hund får den motion og interaktion, den har brug for.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev