Lej sommerhus tæt på Hvide Sande

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Velkommen til sommerhusferie i Hvide Sande

Hvide Sande er først og fremmest lig med strand og solferie. Selvom man med den danske sommer ikke altid kan vide sig 100 % sikker på, at solen står højt fra en skyfri himmel, så kan du vide dig sikker på, at stranden er et besøg værd – uanset årstiden.

Sommerhusferie ved Hvide Sande

Hvis du vælger at leje et sommerhus i eller tæt på Hvide Sande, er du garanteret gode muligheder for at nyde de betagende, hvide sandstrande. Om sommeren er der livredder, så hele familien trygt og sikkert kan bade. På stranden er der masser af plads, til når der skal slappes af og solbades.

Hvis du ønsker at surfe, er der rigtig gode muligheder for det ved Hvide Sande, hvor man med de rette vindforhold kan blive udfordret.

Book sommerhus tæt på Hvide Sande
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Om sommerhusene tæt på Hvide Sande

Lad os gøre dig lidt klogere på, hvad det egentlig er for nogle sommerhuse, vi kan tilbyde, når du holder ferie i nærheden af Hvide Sande. I denne forbindelse er det nemlig en række spritnye og yderst moderne sommerhuse ved Bjerregård, som vi især vil fremhæve. 

Med vores sommerhuse ved Bjerregård får du alt, hvad hjertet kan begære af faciliteter, den rette beliggenhed og i det hele taget bare luksus for alle pengene. Der er tale om sommerhuse med plads til mellem 8 og 12 personer. Helt perfekt for den store familie, der ønsker et ferieophold i et vaskeægte luksussommerhus, for to familier, der vil afsted sammen, eller for flere vennepar, der ønsker en hyggelig ferie sammen.

Elektronisk dørlås: Kør direkte til huset, og slip for kø

Sommerhusene i Bjerregård er udstyret med elektronisk dørlås. Det gør det utrolig nemt og sikkert at leje husene. Det gør, at du slipper for at skulle stå i kø og tjekke ind på vores kontor. Du får ganske enkelt tilsendt en kode på SMS, som du så skal benytte til den elektroniske dørlås.

Sikkerheden er helt i top, da alle koder er unikke.

Sommerhusferie i nærheden af Hvide Sande

Når du befinder dig i området omkring Hvide Sande, er der flere forskellige attraktioner, du med fordel kan vælge at besøge. Én af dem er Lyngvig Fyr, som er blandt områdets største og mest velbesøgte turistattraktioner. Fyret blev bygget i 1906 og er det fyr på den jyske vestkyst, som sidst blev bygget. Der er her tale om et historisk vartegn, som du ikke bør snyde sig selv for at besøge.

Når du er på ferie i og omkring Hvide Sande, er der også særdeles gode muligheder for at få stillet sulten på de mange lækre restauranter. Hos Visit Vesterhavet finder du en udførlig oversigt over de mange gastronomiske muligheder i området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev