Pighvar Festival

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Pighvar er en almindelig fisk i Middelhavet, Østersøen og Atlanterhavet. Pighvar har en lang, smal krop med to store kløer på forsiden. Dens farve varierer fra grønt til rødt og kan være markeret med gule, orange eller sorte pletter. Pighvar er en populær fisk at spise, kendt for sin søde smag og saftige kød. Det kan tilberedes på mange forskellige måder, herunder grillet, stegt, kogt eller i en fiskesuppe. Pighvar er også en vigtig kommerciel fisk og er en populær skaldyrsret i mange lande i Europa og Nordamerika.

 

Populær skaldyrsret i Danmark

Pighvar er en populær skaldyrsret i Danmark, og man kan finde den på mange restauranter i landet. Pighvar er kendt for sin søde smag og saftige kød. Det kan anbefales at undersøge om der er nogle fiskefestivaler i nærheden af dig eller i Danmark, som du kan deltage i for at smage på denne delikatesse.

 

Den årlige Pighvar Festival

Er du dog så heldig at befinde dig i Vejers på det rigtige tidspunkt, så kan du endda deltage i den årlige Pighvar Festival. Her vil der være skræddersyet et program til de friske lystfiskere med en række aktiviteter gennem dagen. Du vil her kunne opleve en rigtig god stemning, samt kombinere det med fiske efter pighvar, hvor meget bedre kan det blive?

 

Pighvar Festivalen er en perfekt mulighed for hobbyfiskeren, lystfiskeren og de som søger en hyggelig dag i pighvarens tegn.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev