Sildefestival i Hvide Sande

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

En fejring af fiskerihistorien på den danske vestkyst

Hvide Sande er en by beliggende ved den danske Vestkyst, og er kendt for sin fiskerihistorie og særligt kendt for sin Sildefestival. Sildefestivalen er en årlig begivenhed, der fejrer byens fiskerihistorie og den lokale sildefiskeri. Festivalen har typisk en række aktiviteter, som parade, madboder, musik, konkurrencer og andre underholdninger, og man kan smage på den lokale delikatesse sild på mange forskellige måder.

 

 

Oplev den lokale madkultur

Sildefestivalen er en god mulighed for at opleve den lokale madkultur og smage på de lækre specialiteter, som området har at tilbyde. Derudover kan man også møde lokale fiskere og producenter, der kan fortælle om deres erfaringer og dele deres viden om fiskeri og sild. Festivalen er også en god mulighed for at møde andre madentusiaster og dele tips og idéer om mad og madlavning.

 

Sildefestivalen er normalt afholdt i løbet af august eller september, og arrangementet kan være gratis eller kræve billet for at deltage. Det er vigtigt at undersøge datoer og tidspunkter for festivalen, før man tager afsted for at være sikker på at festivalen finder sted, og for at planlægge sin tur.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev