Vinterbadefestival

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Vinterbadning langs den danske vestkyst

Vinterbadefestivaler er en unik måde at opleve den danske Vestkyst på, og at tage del i den lokale kultur omkring vinterbadning. Vinterbadefestivalerne er ofte arrangeret i løbet af vintermånederne, med forskellige aktiviteter og events, som f.eks. konkurrencer, workshops, musik, madboder og andre former for underholdning.

 

Den lokale vinterbadekultur 

På vinterbadefestivalerne kan man opleve den lokale vinterbadekultur, og man kan også tage del i konkurrencerne, hvor man kan dyste i at svømme i de kolde vintervande. Derudover kan man også deltage i workshops, hvor man kan lære om sundhed og velvære ved vinterbadning, og hvordan man kan forberede sig på at tage et vinterbad.

 

Vinterbadefestivalerne er normalt gratis eller kræver en billet for deltagelse. Det er vigtigt at undersøge datoer og tidspunkter for festivalen, før man tager afsted, da de ikke er regelmæssige begivenheder, og kan være afholdt på forskellige steder langs Vestkysten. Vinterbadefestivaler kan være en unik og spændende måde at opleve den danske Vestkyst på, og en god måde at tage del i den lokale kultur omkring vinterbadning.

 

Fotograf @Jakob Gjerluff

Tilmeld dig vores nyhedsbrev