Blåvand Zoo

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Blåvand Zoo er et populært udflugtsmål i Vestjylland, Danmark. Siden grundlæggelsen er Blåvand Zoo blevet en af de største og mest kendte zoologiske haver i landet. Den huser en række forskellige dyr fra hele verden, herunder løver, kænguruer og mange andre arter.

 

Blåvand Zoo lægger stor vægt på bevarelse og uddannelse. De besøgende har mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, f.eks. guidede ture i zoologisk have for at lære mere om de forskellige arter. Der er også et undervisningscenter, hvor børn og voksne kan lære mere om naturen og beskyttelsen af truede arter.

En dag for hele familien

Der er også en række forskellige indhegninger og faciliteter, hvor dyrene holdes i deres naturlige levesteder for at give den mest autentiske oplevelse muligt.

 

Ud over dyrene byder zoologisk have også på en række underholdningstilbud for hele familien, herunder en legeplads og en restaurant. Zoo er åben hele året rundt og er velegnet til både en dagstur og et længere besøg.

 

Alt i alt er Blåvand Zoo en underholdende og informativ destination for familier og dyreelskere. Her får du mulighed for at se dyr fra hele verden og lære mere om deres levevis og bevarelse. Under besøget kan de også nyde de naturlige omgivelser og den smukke natur i Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev