Bork Vikingehavn

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Rejs tilbage i tiden


På Bork Vikingehavn kan hele familien tage på en rejse tilbage til vikingetiden. Gå på opdagelse i husene, mød vikingerne og oplev dem udføre deres daglige gøremål, gøre klar til togter og tilbede de gamle nordiske guder. I kan prøve kræfter med forskellige spændende vikingeaktiviteter, tage på gådejagt og fange den farlige Fenrisulv, hygge med god mad og drikke og meget mere.

Oplevelser for store og små vikinger

Uanset alder er der noget at opleve på Bork Vikingehavn. Små vikinger kan prøve kræfter med forskellige vikingeaktiviteter og vikingelege. Store vikinger kan gå på opdagelse i de smukt konstruerede bygninger og vikingetidens historier, der bare venter på at blive udfoldet. På Bork Vikingehavn finder I også en hyggelig café og en velassorteret museumsbutik med forskellige vikinginspirerede varer.

Tag på gådejagt

Når I besøger Bork Vikingehavn vil I altid kunne tage på en spændende gådejagt. De yngre børn kan gå på jagt efter Fenrisulven og se, om de kan fange den. Lidt større børn og voksne kan kaste sig over Gudernes Gåder og se, om de kan redde guden Balders liv.

Bygget i vestjysk stil


Når I går rundt på Bork Vikingehavn oplever i vikingetiden, som den har set ud for en vestjysk viking. Bygninger og miljøer er rekonstrueret med udgangspunkt i arkæologiske fund og udgravninger gjort netop her i Vestjylland. I kan også opleve vandmøllen, træde indenfor i kirken eller besøge offerpladsen. Offerpladsen på Bork Vikingehavn er inspireret af de islandske sagaer om vikingerne, her finder I nogle af de vigtigste nordiske guder: Odin, Frej, Freja og Thor.

 

15 % på dagsbilletter på Bork Vikingehavn

Besøg www.borkvikingehavn.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden: NH2024DAG15, ved køb af dagsbilletter online og få 15 % rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne for at de er gyldige. Børn og unge 0-17 år har gratis adgang på Bork Vikingehavn. 


En del af Ringkøbing Fjord Museer


Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing, træd ind ad døren på Kaj Munks Præstegård og få det fulde overblik, fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!
Rabat på fordelskort købt online til Ringkøbing Fjord Museer Læs mere om de forskellige typer fordelskort og dine mange fordele på Ringkøbing Fjord Museers hjemmeside https://ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/. Benyt rabatkoden: NH2024KORT15, hvis du ønsker at købe fordelskort med 15 % rabat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev