Det gamle Varde sommerland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Det Gamle Varde Sommerland var en forlystelsespark i Varde, Danmark, der eksisterede fra 1983 til 2002. Parken var primært for børnefamilier og tilbød en række forskellige forlystelser såsom karruseller, vandrutsjebaner og en rutsjebane. Der var også en række spisesteder og aktiviteter som minigolf, vandcykling og mere.

Lukning af parken i 2002 

I årenes løb havde parken sine op- og nedture, men den var et populært sted for lokale og turister på udkig efter en sjov og eventyrlig aktivitet. Parken havde imidlertid økonomiske problemer og lukkede til sidst i 2002.

 

Parken er ikke længere i drift og har fjernet de fleste af sine attraktioner og faciliteter. Der er dog stadig nogle minder om den tidligere park, f.eks. rutsjebanesporene og en lille samling af karruseller og andre forlystelser, som er privatejede, og nogle af dem er stadig i brug.

 

For dem, der har minder om parken, er den stadig en mindeværdig attraktion i Varde og en vigtig del af den danske forlystelsesparkshistorie.

 

Parken i dag: en stor legeplads

En storslået og unik legeplads ligger nu i det tidligere Varde Sommerland. Her er der plads til at lege for små og store børn. Der er mange familievenlige aktiviteter i det 12 hektar store naturreservat. Der er fem shelters, en grillhytte, et toilet og mange "rekreative oaser" her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev