Dyrehaven Engholm

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

En idyllisk park for hele familien

Dyrehaven Engholm åbnede i 2020, og er skabt på baggrund af at skabe et godt og idyllisk sted for både dyrene og de besøgende. Dyrehaven Engholm er en hyggelig have beliggende i Nørre Nebel, med masser af skønne dyr samt gode muligheder for leg for børnene. Familiens firbenede ven er også velkommen i haven, men hunde skal dog være i snor.

Dyrenes velfærd er topprioritet

I Dyrehaven Engholm er dyrenes velfærd i højsædet, og desuden er der en enormt hyggelig atmosfære i hele haven. Dyrehaven er en flot og vedligeholdt park, med en god legeplads til børnene samt en stor sandkasse. Ved ankomst får man udleveret gulerødder som man frit kan fodre dyrene med.

Medbring madpakken i haven

Du kan medbringe din egen madpakke og spise i det hyggelige madpakkehus, der er desuden også køleskabe til fri afbenyttelse. I haven er der desuden grill til fri afbenyttelse, så husk grill-maden.

 

Der er også en bålplads hvor man kan låne pander, og i kiosken er der mulighed for at købe diverse ting til grillhyggen hvis man ikke ønsker at medbringe dette hjemmefra. Desuden er der i kiosken også mulighed for at købe is, kaffe, kage, slik med mere.

 

Dyrene i haven

Der findes en lang række af forskellige dyr man kan stifte kendskab med i Dyrehaven Engholm, herunder islænderheste, æsler, kaniner, marsvin, alpaka, får, geder, dværggeder, grise, minigrise, dådyr, kalve med flere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev