Fiskeriets Hus

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Gå på opdagelse i Fiskeriets Hus


Besøg Fiskeriets Hus i Hvide Sande og kom endnu tættere på livet i og ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her kan I opleve historien om de mennesker, der har levet ved vandet - fjordfiskerne og havfiskerne - og blive klogere på redningsfolkene, der gang på gang måtte sætte livet på spil, når stormen kom. I de mange akvarier, kan I opleve livet under vandet og komme helt tæt på de fisk, der lever i havet og i fjorden, og børnene kan røre en krabbe og ae en rødspætte.

Mellem saltvand og ferskvand

I akvarierne i Fiskeriets Hus, kan I både opleve livet i saltvand og i ferskvand. I saltvandsakvariet kan I se de forskellige miljøer, som fiskene i Nordsøen lever i - særligt i området ud for Hvide Sande. Her kan I se mange forskellige fisk og bunddyr, blandt andet hajer, pighvar og fladfisk. I vores klappebasin kan børnene komme helt tæt på fisk, krabber og søstjerner - hvis de tør!

Udstillinger og maritimt inspireret legeplads

I Fiskeriets Hus finder I også mange spændende historier og udstillinger. I kan blandt andet se Havskibet ‘Thomas’, der blevet bygget i Stadil omkring år 1850, og gå ombord på det gode skib ‘Jonna’ og se, hvordan et skib er indrettet. På havnepladsen foran Fiskeriets Hus finder I en maritimt inspireret naturlegeplads, hvor
der er masser af plads til at tumle omkring.

15 % på dagsbilletter til Fiskeriets Hus

Besøg www.fiskerietshus.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden: NH2024DAG15, ved køb af dagsbilletter online og få 15 % rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne for at de er gyldige. 


En del af Ringkøbing Fjord Museer


Fiskeriets Hus er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg vikingerne på Bork Vikingehavn, mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing og få det fulde overblik, fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!


Rabat på fordelskort købt online til Ringkøbing Fjord Museer Læs mere om de forskellige typer fordelskort og dine mange fordele på Ringkøbing Fjord Museers hjemmeside https://ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/. Benyt rabatkoden: NH2024KORT15, hvis du ønsker at købe fordelskort med 15 % rabat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev