Halloween i Varde sommerland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Varde Sommerland var en forlystelsespark i Varde, Danmark, der eksisterede fra 1983 til 2002. Parken var primært for børnefamilier og tilbød en række forskellige forlystelser såsom karruseller, vandrutsjebaner og en rutsjebane. Der var også en række spisesteder og aktiviteter som minigolf, vandcykling og mere. I dag er stedet bedre kendt som det gamle Varde sommerland, og der er en storslået og unik legeplads hvor der er plads til at lege for både små og store børn.

Tradition fra USA

Halloween er en tradition der har rødder i USA, men traditionen har senere hen spredt sig til en masse øvrige lande, som hver især fejrer dagen på forskellig vis. Halloween er en dag på året som i Danmark især fejres ved at man klæder sig ud i uhyggelige kostumer og børnene går ud og samler slik i nabolaget efter mørkets frembrud. Halloween fejres hvert år på samme tidspunkt – nemlig den 31. oktober.

 

Gys for hele familien

Det gamle sommerland i Varde vækkes til live igen i år, hvor der er større og mindre gys for hele familien. Her er der uhyggelige historier, mørkevandringer, bål og varm kakao, og man er mere end velkommen til at komme udklædt. Så tag familien under armen til en af de mest stemningsfulde aftener i det gamle Varde sommerland.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev