Legoland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sjov for hele familien

Legoland er en forlystelsespark i Billund, Danmark, der er bygget på det berømte Lego-mærke. Parken åbnede i 1968 og er den første Legoland-park i verden. Parken er et populært rejsemål for børnefamilier og tilbyder en række attraktioner, aktiviteter og oplevelser baseret på Lego-klodserne.

Et af højdepunkterne i parken er de imponerende Lego-modeller, der er spredt ud over hele parken. Disse modeller spænder fra berømte bygninger som Big Ben og Eiffeltårnet til fantastiske steder fra kendte film og tv-serier. De besøgende kan også deltage i workshops for at bygge deres egne Lego-modeller.

Parkens attraktioner

Parken byder også på en række forskellige forlystelser som karruseller, rutsjebaner og vandrutsjebaner, der alle er designet specielt til børn. Der er også en række aktiviteter og meget mere, som alle kan ses på Legolands hjemmeside.

 

Et andet højdepunkt i parken er Legoland Discovery Centre, et interaktivt oplevelsescenter, hvor de besøgende kan få mere at vide om Legos historie og teknologi. Der er også en række spisesteder i parken, der tilbyder alt fra snackbarer til restauranter med fuld service.

 

Alt i alt er Legoland en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne. Parken byder på en række forskellige attraktioner, aktiviteter og oplevelser baseret på det berømte Lego-mærke, så du kan få en dag med sjov og eventyr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev