Lyngvig Fyr

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag jeres ferie til nye højder


Fra toppen af Lyngvig Fyr får I den mest fantastisk udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord samt det smukke klitlandskab, der omkranser fyret. Ved fyrtårnets fod findes en stor, maritimt inspireret naturlegeplads og den hyggelige fyrmesterbolig, som rummer en café og velassorteret butik med alt fra brugskunst og souvenirs til lækre delikatesser.

En ny udsigt - hele året rundt

Nogle løber næsten hele vejen, mens andre må holde et hvil eller to på vej op. Men når de 228 trin er besteget, og I igen har fået vejret, så venter belønningen - og bare rolig, det er det hele værd! Udsigten fra Lyngvig Fyr er altid smuk og altid i forandring. Om vinteren kan det være et snelandskab, man ser ned på, om foråret de første spæde glimt af noget grønt, om sommeren fjorden der glitrer i solens stråler og om efteråret havets bølger, der bruser i vinden.

Masser af oplevelser for store og små

I området omkring Lyngvig Fyr er der masser at opleve for hele familien. Slip børnene løs på naturlegepladsen, nyd en kop kaffe i caféen, gå en hyggelig tur til stranden. Fra april til oktober er det hver onsdag muligt at rappelle ned fra fyrets top - og i juli og august kombineres dette med aftenåbent, hvor I kan nyde den smukke solnedgang over Vesterhavet.

Danmarks yngste fyrtårn


Lyngvig Fyr blev bygget som det sidste fyrtårn på vestkysten i 1906. Hver nat sender fyret stadig sin lyskegle ud over hav og fjord hver nat, I kan kende det på den unikke fyrkarakter: et roterende hvidt blink hver femte sekund. Selve fyret er 38 meter, men da det står på en klittop, når det en flammehøjde på 53 meter over havets overflade.

 

15 % på dagsbilletter til Lyngvig Fyr

Besøg www.lyngvigfyr.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden: NH2024DAG15, ved køb af dagsbilletter online og få 15 % rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne for at de er gyldige. Børn og unge 0-17 år har gratis adgang på Lyngvig Fyr.


En del af Ringkøbing Fjord Museer


Lyngvig Fyr er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg vikingerne på Bork Vikingehavn, træd ind ad døren på Kaj Munks Præstegård og mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing. Oplevelserne venter bare på jer!
Rabat på fordelskort købt online til Ringkøbing Fjord Museer Læs mere om de forskellige typer fordelskort og dine mange fordele på Ringkøbing Fjord Museers hjemmeside https://ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/. Benyt rabatkoden: NH2024KORT15, hvis du ønsker at købe fordelskort med 15 % rabat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev