Marsk Tower

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

En historisk juvel med panoramaudsigt

Marsk Tower, også kendt som Marsk Tårnet, er en historisk bygning i Skærbæk, Danmark. Det er et fint eksempel på arkitektur og byder på en betagende panoramaudsigt over det omkringliggende område. Tårnet er 25 meter højt, og er beliggende hele 36 meter over havets overflade, derudover er der 146 trin op, og 131 trin ned, da der er forskellige veje afhængig af om man skal op eller ned.

Besøg Marsk-tårnet

Tag turen op i det nye vartegn for marsken og oplev, hvordan horisonten bliver både visket ud og udvidet på én og samme tid. Her får du en unik chance for at opleve den flade marsk og se lige så langt som øjet rækker.

 

Flot naturområde

Ud over selve tårnet, som er værd at se i sig selv, er du omgivet af unik natur i det omkringliggende område, hvor du kan gå og nyde naturen. Hvis du vil være sikker på at komme op i Marsk Tower på et bestemt tidspunkt, anbefaler vi at du køber en billet online.

 

Alt i alt er Marsk Tower en vigtig del af Skærbæk og områdets historie og en unik oplevelse for besøgende. Det er et sted, hvor du kan nyde byens og omgivelsernes skønhed, og et sted, hvor du kan fordybe dig i historien. Det er bestemt et besøg værd for alle, der rejser i det omkringliggende område og er interesseret i historie og natur.

 

Lift

Er du handicappet eller dårligt gående, er der stadig mulighed for at du kan nyde attraktionen, du kan benytte dig af liften til at komme op i tårnet, dette har en merpris på 50 kroner. Vær opmærksom på at opstigningstiden er ca. 4 min. og 15 sek. og det samme er nedstigningstiden.

Liften kan bookes fra mandag til fredag mellem klokken 10 og 14.
Du skal dog ringe på +45 72 18 67 80 og bestille tid på forhånd. 

Der vil være en ledsager fra Marsk med af hensyn til betjening og sikkerhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev