Naturkraft

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Udforsk naturens kræfter


I Naturkraft venter der spændende og lærerige oplevelser for hele familien. Her kan I blive klogere på, hvordan naturens kræfter påvirker os - og hvad der sker, når vi forsøger at styre dem. I kan udforske parken og tage på en af de mange ekspeditioner, sætte jer godt tilrette og få en fulldome filmoplevelse om Vestjyllands vindeventyr, hygge i caféen, gå på oplevelse i de fine udstillinger og meget mere.

Tag med på en ekspedition

Kom med på en af Naturkrafts mange ekspeditioner og oplev den vestjyske natur helt tæt på. Gennem forsøg og opgaver skal I udforske naturelementer som vand, vind og temperatur. Vi sørger naturligvis for at I har det helt rigtige grej med, så skal I bare sørge for at medbringe nysgerrigheden!

Lad vindens kræfter føre jer

Sæt jer godt til rette og lad vestenvinden tage jer med gennem Vestjyllands vindeventyr. I en film og en udstilling, udviklet i samarbejde med det anerkendte designbureau Tinker Imagineers, tager vinden jer med på en rejse til middelalderen, til oliekrisen, til den grønne omstilling og til fremtiden.

Gå på oplevelse i parken


I parken ved Naturkraft er der masser at opleve. Her kan I opleve mange forskellige naturtyper, hele familien kan gå om bord på trækfærgerne, måske kan I endda se, hvem der kommer først. I skal også forbi vindmaskinen, der selv på en stille dag sørger for ekstra meget vind i håret. Gåturen er ikke slut, før I har været oppe på Naturkrafts vold, fra Panoramabroen, kan I se flere kilometer ud over det fantastiske vestjyske landskab.

 

15 % på dagsbilletter i Naturkraft

Besøg www.naturkraft.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden: NH2024DAG15, ved køb af dagsbilletter online og få 15 % rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne for at de er gyldige.


Naturkraft - en del af Ringkøbing Fjord Museer


Naturkraft er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg blandt andet vikingerne på Bork Vikingehavn, mærk historiens vingesus når I træder ind ad døren på Kaj Munks Præstegård eller få det fulde overblik, fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!
Rabat på fordelskort købt online til Ringkøbing Fjord Museer Læs mere om de forskellige typer fordelskort og dine mange fordele på Ringkøbing Fjord Museers hjemmeside https://ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/. Benyt rabatkoden: 2024NHKORT15, hvis du ønsker at købe fordelskort med 15 % rabat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev