Svampeuge

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

I uge 37 fra den 9. til den 15. september 2023 fejrer områdets dygtige naturvejledere og kokke i hele ugen disse eftertragtede skatte fra skovbunden.

På en række af egnens bedste spisesteder vil du i løbet af ugen kunne nyde retter og særmenuer, der bringer det bedste frem i skovens svampe sammen med gode lokale råvarer fra hav og mark. Derudover kan du gratis komme på svampetur med kyndige naturvejledere fra Natur Kultur Varde. På turene får du en grundintroduktion og bliver klog på spisesvampe og de farlige svampe, hvorefter du kommer ud på svampejagt. På turen får du en gennemgang af det du har samlet ind samt tips og vejledning til anvendelse af de spiselige svampe.

Du kan finde mere info om ugen her.

Book et sommerhus til Svampeugen
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Gratis svampeture i Naturpark Vesterhavet i uge 37

Skal du være med til svampe ugen fra den 9. til den 15. september 2023 i Vejers Strand?

Har du også nydt at spise svampene men aldrig helt fanget, hvilke du kan spise og, hvilke du absolut skal holde dig fra - Eller manglet ideer til hvordan du tilbereder dem på kreativ vis? Så er der i ugen rig mulighed for at få større indsigt!

Skovbunden omkring Vejers bugner af de små delikate herligheder i efteråret. Blandt arterne der vokser i vores umiddelbare nærhed, hører kantareller, tragt kantareller, Karl-Johan og pigsvampen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev