Ravsliberen fra Vejers Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Mød ravsliberen

Vejers Strand er et eminent sted for den ivrige ravjæger. Derfor giver det også god mening, at Vejers Strand også gemmer på en vaskeægte ravsliber. Hvis du gerne vil have et lille minde fra en uforglemmelig ferie med hjem, så skal du lægge din vej forbi Ravsliberen fra Vejers.

Najib Azizi stammer fra et af verdens mest betydningsfulde knudepunkter inden for forarbejdning af guld og sølv, nemlig byen Herat i Afghanistan. Han er udlært sølv- og guldsmed samt ravsliber og vi er så heldige, at han er bosat i Danmark.

Personlige smykker og figurer

Najib fremstiller gerne personlige smykker og figurer efter kundernes ønske. Man kan også medbringe sit eget rav, ligesom han gerne reparerer gamle smykker, som har "mistet fatningen" eller på anden måde er i stykker.

I sin butik i centrum af Vejers Strand sliber og polerer han den årtusinder gamle harpiks, og de smukkeste guld- eller sølvindfattede ravsmykker tager form i hans hænder.

Butikken, der også tilbyder lys i mange farver og faconer, lysestager samt små souvenirs, er et godt sted at kigge, hvis man vil finde sig et lille minde fra en uforglemmelig ferie.
Den daglige åbningstid er fra klokken 10.00 til 18.00 om sommeren. Og fra klokken 10.00 til 17.00 om vinteren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev