Ridning på stranden

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ridning i Danmark

Et gammelt ordsprog siger det allerede: Jordens lykke ligger på heste. Tro mod dette motto bør alle, der holder ferie i Vestjylland, overveje en ridetur. Du behøver ikke at tilbringe en hel rideferie i Danmark, og du behøver frem for alt ikke at være professionel. Det handler mere om at opleve den smukke natur, strande og skove omkring Vejers Strand fra hesteryg og opleve en rigtig afslappende tur. Dette er muligt for både begyndere og avancerede ryttere, og du kan vælge mellem mange forskellige ture i et drømmeagtigt landskab.

 

Flere stutterier og ridecentre, tilbyder ridning i Vejers Strand. Vi giver dig et overblik over de smukkeste steder at tage hen og ledsager dig på din udflugt på hesteryg, over bakker og dale!

Ridning rundt i Vejers på rolige islandske heste

At ride på hesteryg i Vejers Strand-området er en vidunderlig oplevelse, fordi rideturene altid er arrangeret med islandske heste. Denne hesterace er kendt for sin rolige, jævne natur og dyrene er også robuste og alsidige og kan bære både børn og voksne uden problemer, selv om de er relativt små. Så rideglæden er sikret, og du behøver ikke at bekymre dig om noget som helst.

Ridning i området omkring Vejers Strand

Feriebyerne omkring Vejers Strand er forbundet af det store naturpanorama, de smukke skove, klit- og hedeområder, så ridning ved Vesterhavet er også perfekt mellem feriebyerne. Du har aldrig langt til ridning på din ferie i Vejers Strand, og du kan finde disse smukke stutterier i umiddelbar nærhed:

 

Stutteri Vestmose

Stutteri Vestmose har en absolut idyllisk beliggenhed, tæt på havet - og også direkte og hurtigt tilgængelig i Blåvand, nabobyen til Vejers. Når du ankommer til stutteriet, kan du først nyde den fortryllende udsigt over Ho Bugt og Skallingen, inden du tager af sted. På Vestmose Stutteri kan du booke rideundervisning samt rideture for alle aldre og forskellige niveauer, så ridning i Danmark bliver sjovt for alle i sidste ende.

 

Du kan finde stutteriet Vestmose her:

 

Hovej 29,

6857 Blåvand

Tlf.: +45 28 49 99 99

 

Yderligere oplysninger: www.stutteri-vestmose.dk

Ridecenter Blåvand

Ridecenter Blåvand ligger i Hvidbjerg Strand, en malerisk bydel i Blåvand. Den lokale Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder gæster i alle aldre og på alle erfaringsniveauer passende rideture. Der er både guidede ture for begyndere gennem den smukke natur og ture for de professionelle. De, der er på en rigtig rideferie i Danmark, bør ikke gå glip af en af de spændende strandture (herunder en galop langs vandkanten!).

 

Du kan finde Ridecenter Blåvand her:

 

Horntofte, Blåvand

Hvidbjerg Strand Feriepark

 

Telefon: +45 75 25 50 39 eller +45 29 60 93 80

 

Nymindegab Ridecenter

Nymindegab Ridecenter ligger lige i udkanten af Blåbjerg klitplantage og lover således en tur på hesteryg midt i ren naturidyl. Rideturene fører gennem skoven, gennem klitlandskabet eller langs Ringkøbing Fjord. Det er et fantastisk sted at opleve den vestjyske naturs skønhed og mangfoldighed på alle tider af året.

 

Her finder du Nymindegab Ridecenter:

 

Sdr.Klintvej 10

6830 Nr.Nebel

 

Telefon: +45 53 29 27 28

Mail: [email protected]

 

Yderligere oplysninger: Nymindegab Ridecenter

 

Har du brug for inspiration til en rideferie i Danmark? Vi kan hjælpe dig!

Har du lyst til at ride rundt i Vejers Strand og vil du gerne have mere information om stutterier, vejbeskrivelse eller søger du et lokalt tip? Så kontakt os, og vi hjælper dig gerne via telefon, e-mail eller på stedet på kontoret hos Die hyggelige Dänen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev