Surf

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Surfing i Danmark 

De brusende bølger, den salte vind i næsen og udsigten til intet andet end havet - det er surfing i Danmark. De vilde, naturligt smukke kystlinjer i Vestjylland byder på ideelle betingelser for alle, der elsker vandsport, og en stærk nok vind til at starte med. Og Vejers Strand er et af de smukkeste steder at surfe i Danmark! Store strande med masser af plads til store kite, og god plads til boardet. Surfing er også fantastisk her, fordi lange bølger faktisk skyller op på stranden med god energi hele året rundt. Lad dig drive, bogstaveligt talt, og dyk ned i vores surferparadis ved Vesterhavet.

Surfing i Vejers Strand bliver mere og mere populært

Hvert år tiltrækkes mange surfere af Vestkysten. Især surfere, der rejser i autocamper, føler sig hjemme her. Da stranden ved Vejers er tilgængelig med bil, ankommer mange surfere i deres egen bil eller autocamper og medbringer alt deres surferudstyr helt ud til vandkanten - det kunne ikke være mere praktisk! Herfra er der ikke langt til tidevandet, og forholdene er ideelle til at fylde hver eneste dag af ferien med vandsport.

Kitesurfing i Vejers Strand - et af Danmarks smukkeste surfspots

Vejers Strand er kendt langt ud over Danmarks grænser for sin store hvide strand. Under den lyse himmel ruller bølgerne ind på stranden med ren naturkraft, hvilket motiverer mange mindre erfarne surfere til at prøve kræfter med surfing. Kitesurfing er altid en af de mest populære discipliner. Vejers Strand har alt det, der skal til for at opnå dette, i overflod - først og fremmest en jævn vind og nok plads til, at kitene og boardene ikke kommer i vejen for hinanden. Især med sydvestlige vinde kan surferne virkelig slå sig løs og føle sig helt frie på og i vandet.

Surfing, windsurfing og kitesurfing ved Vesterhavet

Hvis du bor i Danmark og har lyst til at surfe, kan den danske kyst ikke være et bedre valg. Uanset hvor du bor i det danske land, kan du hurtigt nå dette danske ferieparadis. Desuden er de danske strande meget specielle i deres naturlighed. I stedet for turistbygninger er der ren natur, da naturen her skal kunne udvikle sig frit og have præcis så meget plads, som den har brug for. Alt dette sikrer, at surferne i Vejers Strand kan se frem til ægte kystfantasi, som fylder hele ferien.

 

Surf i Danmark - og bo i et drømme-sommerhus

Hvis du har lyst til en ferie med surfing i Danmark, er det bedst at bo i et hyggeligt sommerhus lige ved havet. Herfra er du ikke langt fra bølgerne og kan nyde komforten i dit sommerhus efter en aktiv dag på vandet. Til vandsport har du alle muligheder, uanset om du foretrækker windsurfing, surfing eller kitesurfing i det danske Vesterhav, Vejers Strand tilbyder dig de ideelle omgivelser til det hele.

 

Har du spørgsmål om dit sommerhus, og vil du gerne surfe i Danmark?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder gerne et sommerhus, der passer til dig, hvor du kan tilbringe din personlige drømmeferie. Vi står altid til din rådighed på vores sommerhusbureau. Du er også velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Vi glæder os til at modtage dine forespørgsler!

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev