Svømmehaller

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Svømmehaller i nærheden

Vi har flere svømmehaller i nærheden, bl.a. Sportspark Oksbøl og badelandet i Blåvand. Det er altid rart at have alternative aktiviteter, især når regnen kommer til Vejers, og vejret ikke egner sig til en dag på stranden. Vandhunde kan derfor nyde en hyggelig familietur i svømmehallen og få brændt en masse energi af undervejs!

Badeland i Blåvand

Badeland i Blåvand er en anden populær svømmehal i Vejers Strand-området. Det byder blandt andet på vandrutsjebaner, boblebade og et stort svømmebassin. Der er også et særligt område for børn med vandlege og mindre rutsjebaner.

Begge svømmehaller har både indendørs og udendørs områder, så man kan bade hele året rundt. Det er en god idé at tjekke åbningstiderne på forhånd, da de kan variere afhængigt af årstiden.

Uanset om du bare vil svømme et par baner eller er på udkig efter et oplevelsesbad, byder Vejers Strand-regionen på masser af muligheder for at svømme og slappe af i behagelige omgivelser eller give den gas med rutsjebaner og lignende.

Åbningstider og priser

https://www.hvidbjerg.dk/oplevelser/badeland/%C3%A5bningstider-og-priser/

SportsPark Oksbøl 

Oksbøl Fritidsbad byder på vandrutsjebaner, et børneområde og et stort svømmebassin. Det er et populært sted for familier og tilbyder et varieret program for store og små.

 

Åbningstider og priser

https://sportspark.dk/svoemmehal-badeland/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev