Tambours Have

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tambours Have er en populær besøgshave i Varde Kommune, Danmark. Parken blev grundlagt i 1918 og er nu et vigtigt sted for afslapning og underholdning i byen. Tambours Have er hjemsted for en række forskellige attraktioner og aktiviteter, herunder legepladser og en sø.

Søen i Tambours Have

Et af højdepunkterne ved Tambours Have er søen, hvor man kan bade, fiske og sejle i båd. Søen er også omgivet af en vandresti, hvor du kan tage en afslappende vandretur og nyde naturens skønhed. Søen har også en kaj til både og robåde og en kiosk, hvor du kan købe mad og drikkevarer.

 

For børn og familier tilbyder Tambours Have flere legepladser og en minigolfbane. Der er også en skatepark, hvor skateboardere og inline-skatere kan øve sig og vise deres færdigheder.

 

Et vidunderligt sted til en dejlig eftermiddag

Parken har også en café og en restaurant, hvor de besøgende kan tage en pause og få noget at spise og drikke. Om sommeren arrangeres der ofte arrangementer i parken, f.eks. koncerter, teaterforestillinger og kulturelle arrangementer.

 

Alt i alt er Tambours Have et populært sted for afslapning og underholdning i Esbjerg. Der er en lang række attraktioner og aktiviteter for besøgende i alle aldre og med forskellige interesser. Parken er et sted, hvor man kan nyde dagen med familie og venner og opleve naturens skønhed.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev